Cine ma poate ajuta cu forarea unui put de apa?

Cand m-am mutat de la bloc la curte, pot spune ca abia atunci a inceput viata pentru mine, avem 11 ani, eram un copil, unul ce abia incepea sa exploreze lumea si sa inteleaga cum sta treaba cu adevarat. Am fost cu adevarat incantata desi nu stiam ce inseamna aceasta mutare cu adevarat si cum se va schimba totul, am lasat tot ce inseamna un apartament la bloc pentru o casa pe o strada fara asflat, canalizare, apa curente si multe alte utilitati, dar eram impreuna, eu si familia locuiam intr-un loc nou, intr-un cartier nou unde puteam iesi afara in curte fara sa fiu nevoita sa cobor opt etaje pe scari pentru a lua putin aer si mai ales ca acum puteam planta flori si sa beau altfel de apa, nu doar cea de la robiner, care stim deja ca miroase a clor.

Visul s-a ruinat cand am descoperit ca putul din curte nu avea o apa tocmai potabila, si astfel eram nevoiti sa luam apa din vecini, norocul nostru ca am avut vecini saritori si ne-au ajutat la nevoie. Cei drept tot de la ei am aflat un pont valoros, mai exact am aflat o companie ce se ocupa cu gasirea firmelor ce se ocupa cu puturi, adica cu foraje puturi euforaje.ro, am intrat si eu pe site si am aflat o multime de lucruri, si astfel apeland la serviciile lor am gasit si o lista cu preturi foraje puturi apa, lista utila pentru oricine are nevoie de o firma specializata in foraje puturi de apa.

cropped-logo_blue

Acum pot sa spun sincer ca sunt multumita, totul a evoluat in cartierul in care locuiesc, dintr-un loc uitat de lume s-a transformat intr-un cartier prosper, cu ratb, complex-uri rezidentale, asflat si scoli renovate si multe alte locuri realizate cu atentie pentru cei ce locuiesc aici, dar si cu apa curenta, canalizare si gaze.

S-au schimbat multe, dar trebuie sa iti spun sincer ca eu inca mai folosesc putul din curte, apa lui rece imi face zilele de vara mai frumoase si cu siguranta nu voi renunta la ei in viitor.

6 comentarii la „Cine ma poate ajuta cu forarea unui put de apa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *