Criteriile de eficienta a profilelor led

Profilele led fabricate din aluminiu sunt astfel proiectate si fabricate incat sa permita disiparea rapida a caldurii rezultate in urma functionarii ledurilor. In acest fel puteti fi siguri ca sunteti feriti de orice incidente datorate supraincalzirii anumitor suprafete cu care profilul intra in contact. Este calculata cu mare precizie grosimea materialului folosit la astfel de profile led, pentru ca sa faca fata caldurii degajate, iar materialele situate in proximitate sa nu se incalzeasca si sa nu fie afectate in niciun fel.

In cazul in care profilele led nu ar fi construite corespunzator, acestea ar scurta durata de viata a ledurilor (durata medie de viata a unui led este de 50000 de ore de functionare, la o temperatura ambientala de maxim 25 de grade Celsius!). Insa pe site-ul profile-led.com gasiti numai produse originale, de cea mai buna calitate, pentru care vi se acorda garantie.

Un alt aspect important legat de profilele led din aluminiu este ca sunt astfel concepute incat sa mareasca nivelul de lumina emis de catre leduri, practic sa contribuie la distributia cat mai eficienta a razelor luminoase. Suprafata profilelor ajuta astfel la sporirea gradului de luminozitate cu un consum minim, ceea ce inseamna pentru dumneavoastra si mai multa economie in ceea ce priveste energia electrica.

Chiar daca poarta denumirea de profile led din aluminiu, trebuie sa stiti ca de fapt aceste profile sunt confectionate dintr-un aliaj special cu densitate mare, care contine si aluminiu, si care asigura disiparea de caldura optima. In plus, suprafata profilelor led de aluminiu este anodizata (adica este acoperita cu un strat special de oxid), fapt care ii confera o foarte mare rezistenta impotriva coroziunii, dar si impotriva zgarieturilor suprafetei, ce pot aparea in timpul transportului sau al montajului.

Cand vorbim despre profile led, nu trebuie sa uitam si de accesorii, deoarece fara acestea proiectele noastre de iluminat ar avea de suferit din punct de vedere estetic. De aceea este important ca atunci cand achzitionati profile led, sa acordati atentie si detaliilor, respectiv capacelor care se folosesc la capetele profilelor, conectorilor folositi pentru a crea diverse unghiuri, etc. pentru a obtine un aspect final unitar si elegant.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.