De ce mi-am cumparat un telefon la mana a doua

Mai rar vedem in ultima vreme telefoane vechi. Marea majoritate a oamenilor folosesc un telefon inteligent. Chiar si persoanele mai in varsta au astfel de telefoane si se bucura de noua tehnologie.

Telefoanele sunt alese in functie de preferintele fiecarei persoane in parte. Nu iti cumperi un telefon doar ca sa fie, ci cumperi un telefon care iti si place. Din moment ce iti place un telefon, trebuie sa ai grija de el asa cum se cuvine.

Eu am grija de telefonul meu inteligent, fapt pentru care am cumparat de curand o husa de telefon . Mi-am cumparat-o de la catmobile.ro, deoarece nu gaseam o husa Huawei P8 Lite care sa imi placa in magazinele in care am fost. La Catmobile insa am gasit o multime de modele de  huse Huawei P8 Lite frumoase si rezistente.

Cautand pe site mi-a atras atentia o husa de tip Flip Cover, o husa de culoare maro care are inscriptionat logo-ul Huawei pe partea din fata. Husa este confectionata din piele ecologica, telefonul imi sta fix in suport si protectia este una sporita. Aceasta husa m-a costat 79,99 lei.

Un mic detaliu insa nu v-am dezvaluit inca. Telefonul pe care l-am cumparat nu e un telefon nou. L-am cumparat la mana a doua. Chiar si asa, am considerat ca e important sa il protejez cum se cuvine. Telefonul l-am cumparat de la un prieten. Acesta l-a folosit timp de 2-3 luni si nu i-a mai placut. Mie insa imi placea mult si l-am vrut. As fi avut curaj sa-l cumpar si dintr-un magazin de telefoane la mana a doua, deoarece magazinele serioase de telefoane vin cu garantia inclusa, ceea ce inseamna ca nu ma supun nici unui risc prea mare.

Am ales sa cumpar un telefon la mana a doua deoarece nu imi permiteam financiar sa imi cumpar un telefon nou. Astfel, cu bani mai putini mi-am cumparat un telefon nou. Nu are garantie, deoarece nu e dintr-un magazin de profil, dar prietenul meu mi-a promis ca in cazul in care vor fi probleme, il pot repara cu garantia lui.

Ai grija de telefonul tau si protejeaza-l in mod corespunzator, chiar daca e cumparat la mana a doua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *