De ce sunt atat de cautate produsele apicole? Explicatii oferite de echipa Apis Donau

De ce sunt atat de cautate produsele apicole? Explicatii oferite de echipa Apis Donau

 

Mierea, ceara, laptisorul de matca, polenul, veninul albinelor si toate celelalte produse apicole au fost folosite inca din cele mai vechi timpuri. Rolul lor terapeutic a fost observat inca din vechime, iar beneficiile pe care aceste produse apicole le ofera, se fac simtite si in prezent.

Cum pot sa te ajute produsele apicole?

La aceasta intrebare iti pot raspunde specialistii Apis Donau. Daca vei accesa pagina web apis-donau.ro vei putea vedea ca aceasta echipa are o experienta ce a trecut de patru generatii. Inca din anul 1905, specialistii au acumulat experienta in realizarea de produse apicole, care au roluri de fortificare, energizare, revitalizare si sustinere a sanatatii celor care le folosesc.

Mierea – produsul apicol de baza, destinat oricui – are proprietati benefice recunoscute pe plan mondial. Compusa din 80% zahar natural, 18% apa si 2% vitamine si minerale esentiale, mierea indeplineste rolul de antioxidant natural.

Daca nu stiai, zaharul din miere este absorbit de corp treptat, iar aceasta substanta miraculoasa poate sa te ajute si la curele de slabire. Cum? Prin arderea grăsimilor in somn, multumita raportului de 1 la 1 dintre glucoza si fructoza.

Produsele apicole ajuta de asemenea la combaterea tusei, iar prin rolul antioxidant se comporta si ca agent anti-cancerigen. Printre alte proprietati ale mierii se mai numara si cele antibacteriene sau anti-inflamatorii.

miere-poliflora-3-1

Polenul are de asemenea o lunga lista de intrebuintari si beneficii pe care le poate aduce organismului, dupa cum arata aceiasi specialisti de la Apis Donau. In cazul in care te intrebi la ce te poate ajuta polenul, afla ca acesta poate combate depresia, deranjamentele digestive, hipertensiunea, oboseala, infertilitatea sau chiar impotenta.

polen-crud-250g-20-1

Laptisorul de matca – cu siguranta ai auzit despre acest produs apicol – nu face exceptie de la regula: aduce la randul sau numeroase beneficii. Poate ca stiai sau poate ca nu – afla ca laptisorul de matca poate ameliora anxietatea, artrita, astmul, afectiunile rinichilor, ficatului, stomacului sau tensiunea arteriala. De asemenea, laptisorul de matca poate fi folosit cu succes pentru afectiuni ale pielii, pentru prevenirea caderii parului, pentru tratarea insomniei sau in scopuri de infrumusetare, fiind inclus in ingredientele numeroaselor produse cosmetice.

Fiecare produs apicol aduce beneficii tuturor categoriilor de varsta. Oricine poate folosi produsele apicole, in cazul acestora nu exista contraindicatii sau recomandari specifice. De la bebelusi si pana la varstnici, cu totii ne putem bucura de beneficiile pe care acestea le aduc – chiar si femeile insarcinate le pot folosi cu incredere. Singura exceptie o constituie predispozitia la alergii a unei persoane, caz in care inainte de folosirea produselor apicole trebuie consultat un specialist.

Prin explicatiile simple oferite de expertii Apis Donau, oricine poate intelege de ce produsele apicole de orice tip sunt la atat de mare cautare. Beneficiile pe care le pot oferi sunt nenumarate, iar echipa Apis Donau intelege asta pe deplin si ofera chiar un ajutor celor ce vor sa inceapa activitatea in domeniul apiculturii. Pe langa produsele apicole de cea mai buna calitate, chiar pe site-ul www.apis-donau.ro pot fi comandate matci imperecheate natural, controlat sau artificial, dar si roiuri la pachet.

Daca vrei sa te convingi de beneficiile produselor apicole, sau daca vrei sa incepi activitatea in acest domeniu, site-ul mentionat mai sus te va ajuta considerabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *