Lampi camioane si autoutilitare la preturi avantajoase

Lampile camioane si autoutilitare reprezinta una din cele mai importante parti dintr-un camion, respectiv dintr-o utilitara. In ultimii zece ani au existat chiar destul de multe imbunatatiri in ceea ce le priveste. In urma cu aproximativ 10 ani au aparut becurile cu xenon, ceea ce a insemnat un salt imens pentru o vizibilitatea mai buna si mai sigura pentru soferii de camion si utilitare. Atunci cand lampile camioane si autoutilitare xeono au ajuns pe piata tehnologia a inregistrat un salt puternic in industria masinilor.

Acelasi lucru se intampla azi cu luminile LED frontale. La fel cum s-a intamplat cu luminile cu xenon, si ele vin din industria camioanelor in industria masinilor mici. Durabilitatea si vizibilitatea sunt principalele lor avantaje.

In ciuda dezvoltarii tehnologiei si echiparii camioanelor si utilitarelor cu lampi performante, pana la urma factorul uman ramane in prim plan, pentru ca tine de fiecare sofer in parte sa se ingrijeasca ca echipamentul pe care il conduce este dotat in mod corespunzator cu lampi.

Lampile camioane si autoutilitare sunt deosebit de importante mai ales pe sectoarele de autostrada unde nu exista lumini sau in zonele intunecate. Pana la urma este o chestiune de siguranta. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont pentru va asigura ca folositi lampi camioane si autoutilitare in mod corespunzator.

1161012080703

1. Lampile camioane si autoutilitare trebuie verificate periodic
2. Farurile din fata ale camioanelor trebuie mentinute curate. De asemenea, ele trebuie schimbate dupa o anumita perioada (sa spunem la fiecare 5 ani)
3. Daca trebuie sa schimbati lampile camioane si autoutilitare, schimbati-le in pereche
4. O idee foarte buna este sa aveti intotdeauna la dumneavoastra un set suplimentar de lampile camioane si autoutilitare pentru ca niciodata nu stiti cand puteti avea nevoie de ele si unde va aflati in acel moment
5. Lampile camioane si autoutilitare pe care le folositi trebuie sa respecte standardele in vigoare.
6. Aveti grija de baterie pentru ca ea influenteaza starea lampilor
7. Cumparati lampile camioane si autoutilitare de calitate. Iata un site unde gasiti foarte multe lampi diverse pe Accesorii Auto PAM
8. Verificati becurile pe care le folositi cel putin o data pe saptamana, mai ales daca folositi camionul sau autoutilitara zilnic
9. Investiti in becuri cu LED. Au preturi rezonabile si sunt foarte eficiente. Investirea in Lampi camioane si autoutilitare cu led prezinta mai multe avantaje, printre care o durabilitatea mai mare cu pana la 10 ori, consum redus de putere (pana la 90% mai putin), putere sporita a luminii emise.

Pentru lampi camioane si autoutilitare (bec/led) vizitati categoria de lampi camion, cele mai mici preturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *