Marathon Service, locul perfect pentru orice masina

Vreau sa iti povestesc ceva, eram intr-o zi cu un prieten care are masina, ne-am hotarat sa dam o tura prin oras, sa vedem ce s-a deschis nou, sa ne intalnim cu alti prieteni, glume voie buna, ce mai ziua perfecta. Din senin ii spun prietenului meu ca ii iese fum de sub capota, acesta rade copios crezand ca eu glumesc, pana cand observa si el ca nu glumesc se schimba la fata. Trage masina de dreapta si se duce sa vada care este problema…haiosa faza e ca el habar avea de mecanica…subiect ce il depasea cu desavarsire. Stiind asta ma apuc sa caut pe internet un service auto in Berceni, ca acolo ne aflam, si asa am dat peste Marathon service auto Bucuresti Berceni, fiind primul rezultat am intrat si mare mi-a fost uimirea cand am gasit o multime de informatii dar si un program de lucru generos.

logo-marathon-service-3

Pana sa ii spun prietenului meu despre el, am citit pe site si am aflat ca ei se ocupa si cu revizii auto multimarca si pentru ca si el avea nevoie de o astfel de revizie si o data ce va auzit asta se va bucura. M-am dat jos din masina si m-am dus sa ii prezint locul unde va deveni client fidel, la Marathon Service, si pentru ca pe site poti sa vezi serviciile oferite de Marathon Service a uitat de masina lui defecta, s-a blocat cu telefonul in mana, navigand pe site sa vad ce alte servicii ii mai pune la dispozitie. Dupa ce s-a lamurit despre serviciile oferita a sunat la numarul afisat pe site, si intr-un timp foarte scurt masina a fost reparat si gata de o noua plimbare.

Trebuie sa recunosc ca ma bucur ca toate au evoluat si ca pe internet au migrat toate firmele, astfel poti sa iei legatura cu ei cu usurinta si sa beneficiezi de servicii impecabile.

7 comentarii la „Marathon Service, locul perfect pentru orice masina

  1. Bun internetul asta. Eu sunt din Constanta si ni s-a stricat masina in Onesti, dupa ce ne-am aventurat pe un drum forestier. Unde sa gasesti service intr-un oras necunoscut? Noroc cu google.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *