O parere personala despre ce inseamna videochat de top in Bucuresti

Probabil fiecare dintre voi a auzit cel putin o data vorbindu-se despre videochat. Unii au o parere, altii cred altceva – personal am o atitudine impartiala. Intamplarea a facut ca de-a lungul timpului am avut tangente cu mai multe modele care activau in acest domeniu, si pot spune ce inseamna intr-adevar videochat de top, strict din marturisirile lor.

Vorbesc despre Bucuresti, pentru ca nu stiu cum sta situatia cu alte orase din tara. Din ce am inteles tot capitala ofera cele mai bune joburi si in acest domeniu – dar sa revin.

Ce inseamna videochat de top in Bucuresti?

Preferintele difera la fiecare dintre noi. Unii vor multi bani, altii viseaza la vacante in tari exotice, cumparaturi fara restrictii, indeplinirea tuturor mofturilor sau timp liber la discretie. Dupa cea mai recenta discutie pe care am avut-o cu un model de videochat, am aflat ca exista un studio de videochat de top in Bucuresti, care le ofera pe toate.

Ma refer la program flexibil, salarii peste asteptari, bonusuri si concursuri lunare si multe alte facilitati care nu fac altceva decat sa bucure orice angajata de acolo. E vorba despre studioul de videochat Manequeen, unde mi-a spus respectiva ca lucreaza.

manequeen-studio

Mai exact, sa va explic de ce beneficii are parte acolo. Primul lucru despre care mi-a povestit a fost legat de cat de elegant, frumos decorat si aranjat este studioul. Mi-a aratat galeria foto de pe site-ul manequeen.ro si m-a asigurat ca tot ce apare acolo exista si in realitate.

Al doilea avantaj despre care a mentionat domnisoara care lucra ca model a fost faptul ca i s-a intocmit contract de munca. Aparent, nimic deosebit aici – mi se pare si normal ca, odata ce ti se face o angajare, sa trebuiasca sa semnezi si un contract individual de munca. Din pacate, cu unele studiouri de videochat situatia nu sta chiar asa. Chiar daca ar putea sa faca totul legal, unele mai obscure nu procedeaza deloc asa. Tot modelul Manequeen cu care am discutat mi-a spus ca a avut o experienta neplacuta cu un alt studio la care fusese angajata cu 8 luni inainte.

Surprinzator sau nu – banii si bonusurile le-a pus pe ultimul loc. Probabil era obisnuita deja cu castiguri mari, dar avea nevoie de siguranta. Totusi, greu mi-a venit sa cred ca in doar 6 luni poti sa strangi suficienti bani cat sa iti cumperi o masina (tipa mi-a aratat cheile!) si ca iti poti planifica un concediu de 7 zile in Maldive (mi-a aratat rezervarea la avion!).

Sa rezum: videochat de top in Bucuresti inseamna conditii de munca excelente, siguranta prin contract de munca legal, salarii si bonusuri extraordinare si o echipa bine inchegata. Partea cu echipa a mentionat-o de fapt tot timpul, spunandu-mi cat de ok sunt colegele si cat de mult o ajuta cu sfaturi, numai pentru a castiga tot mai mult.

Trebuie sa recunoastem cu totii ca e un job destul de controversat, insa daca aduce atat de multe beneficii, nu e de mirare ca tot mai multe fete il aleg. Raman la parerea mea impartiala, dar recunosc la randu-mi ca astfel de avantaje nu gasesti la prea multe job-uri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *