O poveste simpla dar frumoasa cu fetish si fara inhibitii

Cand m-am apucat sa scriu cateva cuvinte despre mine, am realizat ca a trebuit sa sterg de multe ori pentru ca nu stiam cu ce sa incep. E greu sa iti pui povestea pe foaie atunci cand ai atat de multe lucruri de spus. Si asa… am hotarat ca intai sa va spun o parte a povestii mele  in care veti afla detalii picante despre videochat fetish si lipsa de inhibitii. Inca de mica am avut probleme cu stima de sine.

Nu am stiut cum sa ma impun, cum sa am incredere in mine, cum sa fiu amuzanta si sa fac lumea din jurul meu sa se simta bine. Si asa am ajuns la 19 ani. Nu aveam o situatie materiala excelenta dar traiam decent si nu imi lipseau foarte multe lucruri.

Parintii mei s-au chinuit sa imi ofere o educatie frumoasa si au avut grija sa nu duc lipsuri. Cand am terminat facultatea de limbi si literaturi straine am observat ca nu sunt multe lucruri pe care mi-ar placea sa le fac si ca nu am o traictorie pe care as vrea sa o urmez in viata.

Stiam ca sunt o persoana inteligenta, insa nu aveam habar cum sa materializez acest lucru. La urma urmei… ce aveam, ce ma definea? O personalitate neslefuita, cateva relatii esuate si niste parinti care se luptau sa imi asigure cel mai bun trai.

Toate astea s-au intamplat pana intr-o zi de decembrie, acum 2 ani cand am vazut un anunt interesant al Fetish World Studio si mi-am zis ca as putea sa fiu un model bun si sa ma dezvolt. Pana la urma… incercarea moarte n-are.

M-am dus la o discutie libera si destul de relaxanta cu managera de studio si a 3 a zi am inceput munca. Nu aveti idee cat de mult inseamna sa te simti apreciata. Din acel moment, viata mea s-a schimbat, a capatat un alt sens si am inceput sa ies din zona mea de confort si sa ma schimb.

Am inceput sa fiu sigura pe mine si sa ma simt din ce in ce mai bine in pielea mea. Astazi sunt o femeie fericita, casatorita si cu un job la care nu as renunta pentru nimic in lume.

Am stabilitate financiara, ma respect, am incredere in mine si imi place ceea ce fac. Acum pot sa spun ca am principii bine stabilite si ca pot face ceea ce imi doresc.

M-am transformat intr-o femeie frumoasa, am o imagine de invidiat si ma pot lauda cu acest lucru. Va multumesc ca mi-ati citit povestea mea simpla cu fetish si fara inhibitii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *