Sa vorbim despre zodii

Se stie deja ca atunci cand ne nastem primim o un semn zodiacal, nu ni-l putem alege asa dar cumva trasarurile lor ne caracterizează, ciudata chestie dar mi s-a intamplat de multe ori sa citesc trasarurile zodiacale ale taurului si ma regasesc întrutotul…ciudat lucru. Acelasi lucru l-am observat si la prietenii mei dar si la sotul meu, acesta fiind scorpion este exact asa cum a fost descris de astrologi.

Nu mereu citesc horoscopul, fie ca nu am timp, fie ca pur si simplu uit fie imi aduc aminte la sfârșitul zilei si atunci efectiv nu-i mai vad rostul, totusi am gasit un site tare interesant despre care vreau sa iti spun acum, pentru ca aici am gasit multe detalii despre compatibilitati intre zodii  aici am gasit o multime de lucruri care ii leaga pe tauri si scorpioni, de aceea cred ca am facut alegerea perfecta cand l-am ales pe sotul meu.

Mi-a mai placut si faptul ca aici am gasit horoscopul lunar asa ca in fiecare luna știu ce imi rezerva astrele, chiar daca sunt zile in care nu citesc horoscopul cu asteologie-horoscop.ro stiu cam ce mi-a fost destinat. Trebuie sa recunosc ca acesta a devenit in scurt timp siteul meu preferat de astrologie, gasind aici tot ceea ce caut atunci cand vreau sa stiu ce zic astrele.

Le-am spus tuturor celor de la munca despre acest site, si despre cat de interesante sunt informatiile disponibile pe site, dar si despre faptul ca toate sunt actualiate in timp util, si ca horoscopul lunar este foarte precis si tocmai din acest motiv eu il citesc zilnic. Sa iti spun sincer candva nu-l citeam, dar acum o fac ori de cate ori simt nevoia sa stiu ce mi-au pregatit astrele pentru ziua respectiva.

Ti-ai citit horoscopul pe ziua de azi? Daca nu ai facut-o intra si tu pe site sa vezi ce ti-au pregatit astrele azi dar si luna asta?

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *