Tu unde iti repari masina?

Daca in trecut as fi apelat la tatal meu pentru a repara masina, acum ca el nu se mai ocupa de asta am decis ca trebuie sa caut un service auto bun si aproape de mine dar care in acelasi timp sa ofere servicii de calitate. Trebuie sa iti spun ca am cautat ceva vreme, stiu ca in fiecare cartier gasesti un service auto, dar acum de unde stiu eu ca este bun? In general cauti recomandari pe internet, stim deja ca aici cam tot ce avem nevoie si tot aici am gasit si eu service-ul Auto Almira din Bucuresti, chiar daca nu este din cartierul meu iti spun sincer ca am auzit doar cuvinte de lauda despre el, si informatiile afisate pe site vorbesc de la sine.

logo

Trebuie sa iti spun ca este un service autorizat R.A.R, cu un program de lucru destul de generos, de luni pana vineri de la 08-18, si sambata 08-14.00 duminica fiind inchis. De asemenea pe site puteti gasi promotii interesante, dar si numarul de telefon si adresa acestuia ( Bulevardul Biruintei, nr. 91, Pantelimon, judetul Ilfov, 021 352 00 96 / 0787 594 609 ) ti le las si eu aici pentru ati fi la indemana.

Sincer desi ti-am lasat numerele de telefon trebuie sa vezi lista de operatiuni si preturi pentru ca doar asa vei ajunge la aceeasi concluzie cu mine, aceasta fiind urmatoarea: au preturi avantajoase si timp de lucru scurt, pentru ca in dreptul fiecarei operatiuni este trecut si in cat timp trebuie realizata lucrarea.

Stiu de la tatal meu ca nu este usor sa repari o masina, imi amintesc de perioada in care era plin de negreala pe fata si cu satisfactia ca masina este reparata, mereu era fericit cand reusea sa repare masina ce se afla in curte, ca un medic sa isi vede pacientul din nou pe picioare.

Stiu ca atunci cand dai de permis trebuie sa stii si mecanica auto, dar drept sa iti spun nu ma vad mesterind la masina mea in salopeta de mecanic auto, asa ca prefer sa las masinuta mea pe mainile unor profesionisti, si cei de la Auto Almira sunt cei mai buni in acest domeniu.

 

3 comentarii la „Tu unde iti repari masina?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *