Un job recomandat in 2017 ce te poate schimba in bine

Numele meu este Simona si sunt model de videochat de 3 ani de zile. Ce imi place cel mai mult? Faptul ca invat lucruri noi si ca imi dezvolt abilitatile de comunicare. Am invatat sa fiu o femeie in toata puterea cuvantului si imi place ca pot sa ma impun prin eleganta.

Am ajuns sa lucrez ca model  de videochat intr-o perioada in care se parea ca nimic nu imi merge bine. Ma despartisem de iubitul meu, nu excelam pe plan profesional iar parintii mei nu ma mai ajutau cu nimic. Si? Am ramas la 27 de ani singura si stinghera intr-o capitala destul de invechita, care nu imi oferea posibilitatea de a ma devolta.

Nu imi placea nimic, niciun fel de job… simteam ca raman pe loc si ca solganul de „munca robotica – acasa” nu o sa se schimbe niciodata. Asta pana cand am iesit la cafea cu un bun prieten de al meu, corporatist. I-am zis toate dilemele mele… m-am descarcat si am auzit: „Auzi ma Simona? De ce nu vrei sa fii model de videochat? Iubita mea, Andreea e model de vreo 2 ani si ii merge super bine.

Castiga mult si a inceput sa gandeasca mult mai matur si e foarte multumita!” A doua zi m-am vazut cu Andreea. M-a recomandat si am inceput munca.  Victory Studio nu a fost prima mea alegere dar pot spune ca a fost cea mai buna. Lucrez de 1 an la Victory si imi place faptul ca m-am dezvoltat extrem de mult.

Imi place ca ma simt bine in pielea mea si nu mai am dileme care ma fac sa pierd timpul si sa ma enervez aiurea. Sunt o persoana matura si castig cam 5000$ pe perioada.

Am reusit sa revin cu picioarele pe pamant si sa vad ca viata e frumoasa, ca lucrurile se schimba daca faci alegerile potrivite. Incepi sa vezi totul cu alti ochi, incepi sa te simti bine cu tine si sa nu te mai lasi ranita de orice mica problema care iti iese in cale.

Am observat ca am devenit o femeie puternica, m-am dezvoltat foarte mult pe plan personal si cultural si am toata viata inainte.  Va recomand si voua sa va gasiti un job care sa va reprezinte cu adevarat si sa va faca sa va simtiti bine cu voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *