Unde poti proba rame de ochelari

Acum vreo opt ani am primit vestea ca am nevoie de ochelari de vedere, si astfel port ochelari si in prezent. Desi in acea vreme mi s-a spus ca ii voi purta doar o perioada scurta de timp,dupa ceva vreme am ajuns sa ii port zilnic in tot acest timp si fara ei nu ma pot descurca.

Stii acel moment cand trebuie sa iti alegi ramele potrivite tipului tau de fata si nu reusesti, si astfel te alegi cu o pereche de ochelari ce nu ti se potriveste deloc? Eu nu am patit asta pentru ca am avut un as in maneca, si anume probeza rame ochelari online Ochelari.com un loc ideal unde poti sa vezi cu ce lentile ti se potrivesc. M-am jucat putin pe site si dupa ce am trecut valorile mele ( diopriile de la ochelarii pe care eu ii port zilnic ) am primit o serie de lentile perfecte pentru problema mea, m-am bucurat cand am vazut ca si cele pe care eu le folosesc de aproape 8 ani sunt printre ele, la un pret foarte bun, pot spune ca mult mai bun decat dau eu de obicei pe ale mele.

Conteaza foarte mult acest aspect, pentru ca cei drept este dificil sa te descurci in lume fara o vedere buna, mai ales cand inca de la nastere ai fost inzestrata cu ea, si practic esti dependent de ea, nu vorbim acum despre persoanele mai putin norocoase, eu recunosc ca sunt dependenta de ei, pentru ca cei drept lumea mi se pare urata fara ei, fiind totul in ceata, si cei drept inainte sa ii port permanent vedeam totul in ceata, si niciodata nu vedeam numarul ratb-ului care venea decat atunci cand era in statie, ceva destul de urat.

Nu pot sa iti spun exact cum am descoperit ca am nevoie de ochelari, dar trebuie sa iti spun ca uneori e bine sa facem un control oftalmologic, daca rezultatul acestuia spune ca ai nevoie de ochelari intra pe site si alegeti lentile in functie de ceea ce iti spune medicul, niciodata nu trebuie sa porti ochelari fara sa faci un consult oftalmologic.

6 comentarii la „Unde poti proba rame de ochelari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *