Unde gasim statii ITP?

Trebuie sa recunosc, nu am masina, si nici permis auto, dar drept sa iti spun mi-as dori, poate candva imi voi face curaj sa ma inscriu la scoala de soferi si poate daca invat suficient candva iti voi putea spune ca sunt oficial soferita.

Am crescut inconjurata de masini, tatal meu fiind mecanic auto, cu alte cuvinte am crescut impreuna cu expresii gen statii itp, ambreaj, frana, bucsa sau altele ce momentan nu imi vin in minte. Asa am auzit si eu anumite expresii, care m-au facut de multe ori sa vreau sa fiu baiat, asta pentru ca asa puteam sa imi bag nasul prin sculele tatalui meu, si cine stie poate ideea de masina se infiripa mai adanc si poate asa aveam si eu masina acum.

De multe ori am auzit expresia statii itp, si pentru ca asa cum am zis ma atrage tare mult subiectul atunci cand la locul de munca au avut nevoie de o inspectia tehnica periodica m-am si apucat de cautat informatii, si asa ma dat peste StatiiITP.ro un portal foarte util, de unde am aflat care este cea mai apropiata statie de locul meu de munca, si astfel colegii meu au reusit in timp util sa rezolve problema.

Ma bucur enorm ca am gasit acest portal, pentru ca aici am gasit o multime de informatii, dar si stiri din domeniul auto si asa mereu sunt la curent cu ceea ce se intampla in domeniu.

Pentru ca este importanta sursa de unde te informezi si pentru ca la fel de importante sunt aceste inspectii, te invit pe statiiITP.ro sa vezi care este cea mai apropiata statie de tine, dar si ce alte informatii gasesti pe site. Eu voi salva acest site si il voi recomanda ori de cateori un prieten are nevoie de  inspectie tehnica periodica, stiu sigur ca le va fi de mare folos.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *