Vreau si eu masina tunata

Imi amintesc cu drag de copilarie, cand imi abia asteptam sa vina seara sa ma uit la tv la o emisiune in care un artist tuna o masina, doamne din masini vai de ele scotea adevarate capodopere. Desi la noi in tara nu exista astfel de servicii, mereu mi-am dorit ca masina mea sa arata impecabil.

Nu am cea mai fitoasa masina, dar nici nu iti voi spune marca…nu mi se pare relevant, pentru ca azi vreau sa iti spun cum am reusit sa imi echipez masina cu folie auto omologata RAR. Stiam de la un fost coleg de liceu ca aceste folii sunt cum ca nu ar fi ok si nu sunt acceptate de politie,  folie auto de la Kang Automotive sunt omologate si astfel pot fi puse pe masina.

kangautomotivelogoweb

Pentru a nu avea probleme cu politie, folia auto sa fie ok trebuie sa aiba un 75% transparenta pentru parbriz, 70% transparenta pentru geamurile laterale fata, si 0% transparenta pentru geamuri laterale spate si lunea. Daca folia pe care doresti  o aplici masinii tale respecta aceste procente acesta va fi ok si politia nu iti va face probleme.

Un alt tip de serviici de care o masina are nevoie este aceea de incarcare cu freon, si pentru ca imi doresc o masina complet echipata poti intra pe incarcare freon Kangautomotive si sa vezi ce de informatii au trecute pe site. Pentru ca multe detalii ma depasesc, eu am decis ca trebuie sa citesc fiecare sectiune de pe site, pentru ca doar asa voi stii exact de ce are nevoie masina mea.

Asa cum ti-am spus, mi-as fi dorit ca si la noi in tara sa existe astfel de companii, ce iti tuneaza masina si ti-o fac sa arate asa cum ti-ai dorit, dar chiar si asa cu Kang Automotive poti sa ai o masina asa cum toti ne dorim, sa reflecte personalitatea noastra. Fie ca e Logan sau BWM, o masina este speciala, fie ca o folosim in interes de serviciu sau in scopuri personale acestea sunt indispensabile si daca aceasta arata asa cum dorim, ajungem sa facem totul cu placere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *