4 lucruri ce te vor ajuta sa prelungesti viata smartphone-ului

Cu certitudine ai fost dispus sa investesti o suma destul de piperata in achizitionarea smartphone-ului tau. Tocmai din acest motiv, cu certitudine nu iti doresti ca in viitorul apropiat sa il schimbi si sa achiti o suma mult mai mare de bani pentru un smartphone mai nou si mai performant. Asadar, chiar daca uneori vei apela la ajutorul specialistilor de la www.glassgsm.ro pentru a-l mai repara atunci cand e nevoie, trebuie sa ai grija ca functionalitatea lui ireprosabila sa nu fie pusa in pericol.

Chiar daca stii ca ai alaturi de tine pe cei de la www.glassgsm.ro, care iti vor rezolva orice mica sau mare problema in ceea ce priveste aspectul sau functionalitatea telefonului tau, asta nu inseamna ca nu trebuie sa ai grija ca acesta sa se afle mereu in atentia ta. Pe langa faptul ca trebuie sa fii atent ca acesta sa fie protejat de socuri si accidente, atentia ta trebuie sa fie sporita chiar si atunci cand il incarci sau ii instalezi anumite aplicatii.

Iata care sunt lucrurile ce te vor ajuta enorm de mult sa prelungesti perioada de viata a telefonului tau, indiferent de modelul acestuia:

  1. Protectia exterioara joaca un rol esential inclusiv in ceea ce priveste functionalitatea smartphone-ului. Tocmai de aceea, odata ce ti-ai achizitionat un astfel de dispozitiv, trebuie sa investesti si in protejarea eficienta. Cum se poate intampla asta, daca nu prin ajutorul oferit de husele de protectie?

Indiferent care este modelul pentru care optezi, cu siguranta telefonul va fi ferit de anumite incidente neplacute, ce pot sa cauzeze distrugerea in totalitate a dispozitivului. Asadar, in cazul in care il scapi, cel putin stii ca toate componentele sale vor ramane ferm pe pozitie, iar display-ul va fi intact.

  1. Incarca-l doar atunci cand este absoluta nevoie. Nu il supraincarca pentru ca acest lucru nu va face decat sa ii scurteze durata de functionalitate a bateriei.

Cel mai indicat este sa il conectezi la o sursa de curent electric doar atunci cand telefonul te atentioneaza ca trebuie sa beneficieze de asta. In caz contrar, nu vei face decat sa slabesti bateria si sa nu mai fii la fel de multumit de aceasta, asa cum erai inainte.

Totusi, in cazul in care ai nevoie de mai multa baterie pentru o anumita perioada de timp, evita sa il incarci daca smartphone-ul nu ti-o cere, ci redu luminozitatea si evita sa folosesti aplicatii ce iti suprasolicita telefonul.

  1. Inainte de a instala o aplicatie asigura-te ca totul este in ordine cu aceasta. Exista de foarte multe ori posibilitatea de a instala in telefon o anumita aplicatie virusata, ce iti poate sustrage din gadget informatii personale.

Cum faci asta? Ei bine, lectureaza-i istoricul si totodata citeste-i recenziile. In acest sens iti va fi mai usor sa iti dai seama daca acea aplicatie te va ajuta cu adevarat sau doar iti va virusa smartphone-ul.

  1. Protejeaza-ti display-ul cu o folie de sticla. Spre deosebire de foliile din plastic, cele din sticla au o capacitate mult mai mare de a proteja telefonul chiar si la accidente destul de grave.

Atat timp cat nu acorzi atentia sporita acestui aspect, risti sa pui in pericol nu doar vizibilitatea, ci si functionalitatea sau designul.

Nimic nu e mai important pentru smartphone-ul tau decat sa beneficieze de atentia de care intr-adevar merita, tocmai pentru a da un randament cat se poate de bun si de a te bucura din plin de tot ceea ce iti ofera. Cu toate acestea, in cazul in care anumite nereguli apar, nu e nevoie sa il inlocuiesti, intocmai pentru ca cei de la www.glassgsm.ro sunt capabili sa rezolve orice problema mica sau mare cu privire la aspectul sau functionalitatea telefonului tau.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *