Apartamentul ideal in Maurer Residence

Am ajuns la concluzia ca multe lucruri afli cand nu ai castile in urechi, asa am patit si eu. Intr-o dimineata ma duceam la munca am auzit o discutie intre doua persoane, da stiu ca nu este frumos sa tragi cu urechea, dar mi-a fost imposibil sa nu aud.

Nu prea am inteles ce spuneau, dar am retinut un singur nume, mai exact: maurer-residence.ro, m-am apucat sa caut pe telefon dupa expresia http://maurer-residence.ro/apartamente/2-camere/, ca cei drept pe mine asta ma interesa, pretului unui apartamente cu doua camere, vreau sa ma mut impreuna cu prietenul meu si ne-ar fi suficient un astfel de apartament.

M-au cucerit schitele postate pe site, sunt foarte explicite si in felul in care arata se muleaza perfect nevoilor noastre. 

Am gasit o multime de informatii pe site-ul lor, dar pentru ca aveam unele nelamuriri am intra la sectiunea de contact si am luat legatura cu ei prin telefon, iti las chiar acum numarul, cine stie poate apoi uit, 0726 332 211
0268 255 45, am uitat sa mentionez ca locatia acestuia este in Brasov.

Intra si tu pe http://maurer-residence.ro/apartamente/2-camere/ si vei afla o multime de lucruri interesante, printre care si facilitatile de care beneficiezi printre care si acestea zonă rezidențială nouă, liniștită, situată la 8 minute de centrul orașului, la 5 minute de grădinițe și școli generale, pl 6 minute de Paradisul Acvatic și 2 minute de un teren de fotbal acoperit, locuri de joacă amenajate pentru copii: Kinderland, divertisment: cinematograful Cinema One, shopping: Lidl, Auchan, Penny Market, Mega Image, Coresi Shopping Resort, Unirea Mall si in apropiere: Coresi Shopping Resort; clinici private, farmacii, reprezentanțe auto, benzinării, biserici.

Ce iti mai poti dori, pe mine m-a cucerit, toate la o aruncatura de bat, dar mai ales toate apartamentele sunt atent realizate si perfect pentru orice familie, fie una numeroasa sau una redus numerica, pe site veti gasi o multime de informatiile pentru toate tipurile de apartamente.

Maurer Residence este un complex rezidential ce se muleaza perfect nevoilor noastre, fiind construit in apropierea tuturor locurilor ce ne atrag si astfel viata noastra poate fi mult mai usoara intr-un astfel de apartamente.

Fie ca esti in cautarea unui apartament de doua, trei camere sau duplex, aici vei gasi cele mai bune oferte, dar si cele mai multe informatii despre cum poti intra in posesia apartamentului dorit, de asemenea la numele de telefon mai sus afisate – disponibile si pe site – vei gasi persoane amabile dispuse oricand sa iti raspunda la intrebi, dornice sa te ajuta sa alegi apartamentul dorit si sa te scape de posibilele dubii.

Acestea fiind spuse fugi repede pe site sa vezi ce alte informatii mai gasesti pe site, ce acte ai nevoie dar si cum poti lua legatura cu cei ce iti pot fi de folos in alegerea acelui loc ce il vei numi acasa in loc de casa, locul ideal pentru a invita persoanele dragi si pentru a trai clipe de neuitat impreuna cu familia ta.

Eu m-am decis, un apartament cu doua camere va fi perfect pentru mine si prietenul meu, cine stie poate pe viitor va schimba statutul de prieten in cel de sot, pana atunci fugi sa vezi ce trebuie sa faci ca sa cumperi un apartament in Maurer Residence.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *