Ce mi-am luat de pe rosegal.com?

Hei, am facut o pasiune pentru cumparaturile online, le-am descoperit acum ceva vreme si de atunci ori de cate ori caut ceva nou dau o fuga printre „rafturile” magazinelor mele favorite si imi cumpar ceea ce am nevoie.

Recent am primit o noua comanda de la rosegal.com, un magazin online din afara tarii, pe care il ador, datorita gamei variate de produse disponibile dar si pentru ca de fiecare data comanda ajunge la posta locala..un mare avantaj. Comanda a fost impartia in doua, asa ca pot spune ca aceasta este prima parte din ceea ce mi-am cumparat, urmand sa primesc si cea de-a doua parte. 

Acestea sunt produsele primite, desi nici nu le-am folosit inca, cel mai multe ma atrage acel colier cu copac, mi se pare de-a dreptul interesat si sunt sigura ca se va asorta perfect cu o tinuta atent aleasa. Nu?

Acestea sunt accesoriile cumparate, niciodata nu am suficiente.

  1. Link
  2. Link
  3. Link
  4. Cerceii 

Accesoriile pentru par nu ar trebui sa lipseasca niciodata, tocmai de aceea mi-am cumparat si eu acest set, abia astept sa imi fac parul cu ajutorul lor.

Aveam o nevoie urgenta de alte pensule, asa ca mi-am achizitionat aceste seturi, la preturi uimitoare, care sunt super ok.

Set  1 – Link

Set 2 – Link 

Te invit pe site sa vezi ce preturi uimitoare au produsele prezentate mai sus, intre timp te rog sa imi spui ce parere ai despre produsele achizitionate si care iti place mai mult.

 

7 comentarii la „Ce mi-am luat de pe rosegal.com?

    1. Sabina sunt in functie de cat valoreaza comanda, daca depaseste 10$ ajunge la vama, daca e pana in 10& ajunge la posta locala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *