Colectia mea de parfumuri

Hei, ce faci draguta mea? Mult timp a mai trecut de cand te-am intrebat asta nu? Azi am avut o relevatie, am adunat o multime de parfumuri, si cei drept mi-am dat seama ca nu ti-am povestit pana acum despre ele, asa ca exact asta voi face acum.

Stii ca acum ceva timp iti aratam colectia mea de oje, ei bine si aceea a crescut semnificativ, si cred ca pe la inceputul anului viitor iti voi rearata colectia de oje, ok? Pana atunci sa vorbim de parfumurile mele.

11 la numar – doar acestea sunt incepute si folosite, mai am unele intr-o cutie inca sigilate, dar pana le vine randul, hai sa incepem.

Reprezentant AVON sunt si este imposibil sa nu imi cumpar din cand in cand cate un parfum – vanez promotiile. Toate sunt super ok, persista, sunt dulci ca si aroma, deci…perfecte pentru mine.

Putin diferit fata de ce folosesc de obicei, pe acesta l-am primit, miroase ok, si persita suficient de mult.

Primit de la Infinite Love – persista 12h, miroase dulce si il ador, il recomand si chiar ma bucur ca au in Afi Palace o reprezentanta.

La vie e Belle – asa miroase, sau cel putin are o tenta, rezista tare mult, il iubesc, nu mai stiu cat a costat, este primul achizitionat de aici, si chiar este ok.

Delicat si foarte subtil, un parfum cumparat de pe pentrucorpultau.ro este ieftin, si chiar ok.

Achizitionat de pe Bottega Verde, miroase delicat, persista dar nu stiu exact cat de mult timp, totusi imi place ca si aroama, este subtila si pretul este acceptabil.

Aceasta este mica mea colectie, desi am atatea incepute pe unele le folosesc destul de des, chiar foarte des si pe unele mai rar…atunci cand simt nevoia de o schimbare.

Gata, atatea am avut de spus, ador parfumurile, niciodata nu ma plictisesc de ele si mereu imi cumpar altele, pur si simplu mereu mi-am dorit o colectie mai mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *