De azi ma joc afara

Azi am ajuns la o concluzie si exact despre asta vreau sa vorbim, in copilarie ( pe vremea cand eu locuiam la bloc ) in voga erau jocurile pe televizor, acelea cu dischete, Super Mario sau acela cu ratele si pistolul? Stii despre ce vorbesc, nu? Aveam si eu unul si ma jucam cat era ziua de lunga, ulterior am trecut la jocurile pe calculator…am evoluat, si stiu deja ca sunt o multime de jocuri interesante dar care acum nu mai ma atrag, si dupa ceva timp, timp in care jocurile s-au mutat afara si asa am aflat de airsoft.

15356908_1195348453878875_1190547532_n
Inainte sa iti spun de ce mi se pare interesant, trebuie sa iti spun ce inseamna mai exact airsoft: un joc cu tenta militara intr-un cadru organizat ce simuleaza un conflict, utilizand replici ale armelor adevarate capabile sa traga cu bile solide din plastic de mici dimensiuni. Nu poti juca airsoft pur si simplu, ai nevoie de un echipament adecvat, acesta consta in:  ochelari speciali de protectie sau masca speciala,  o replica de arme airsoft si consumabilele aferente – o data avute aceste lucruri poti sa incepi sa te joci airsoft.

Sincer nu mi-a spus nimeni nimic despre acest joc, l-am gasit intr-o si informatiile le-am gasit pe site-ul airsoft6.ro , acesta este un magazin cu produse de airsoft. Ce trebuie sa iti spun si tie este faptul ca Airsoft6 ofera servicii de reparatie, upgrade si personalizare pentru replicile de airsoft, iar echipa lor tehnica este cea mai buna din tara dar si faptul ca are un canal de YouTube unde fac prezentari ale replicilor si ofera sfaturi pentru incepatori/avansati.

15301323_1195348620545525_1998732715_n

Pot sa iti mai spun un lucru tare util despre cei de la airsoft6, mai exact datorita experientei personalului, echipa Airsoft6 poate sa ofere sfaturi in toate capitolele ce privesc airsoft-ul. Se poate include undeva expresia – „magazinul specialistilor in airsoft.

Cei drept mi se pare tare interesant, fiind un mod distractiv de a te lasa in urma o zi grea de munca, si de a te distra cu pritenii sau colegii de munca. Airsoftul este un hobby distractiv, sanatos si interesant ce simuleaza o actiune militara. Pasionatii de arme si jocuri de razboi se vor simti in largul lor. Daca vor echipament, vor gasi la airsoft6.

M-am bucurat enorm cand am vazut pentru ca acum stiu cum pot organiza o iesire perfecta, plina de actiune pentru toti prietenii mei, si chiar daca nu sunt tocmai experti stiu sigura ca ne vom distra si vom petrece timp de calitate facand lucruri distractive dar si benefice pentru organism, si cu siguranta vom uita de telefoane si gadgeturile ce au pus stapanire pe noi.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *