Intalnire cu Fat Frumos

A fost o data ca niciodata o fata saraca ce visa la Fat Frumos, un print sarmant cu le cucerea din priviri pe toate fetele din regat. Fata cea saraca stia ca niciodata nu va avea ocazia sa iasa in oras cu acest print sarmant, asa ca lucrurile banale precum epilatul, pensatul, machiatul sau tot ce tine de partea frumoasa a unei femei erau lucruri ce le stia doar din auzite.

Intr-o zi pe neasteptat primeste o scrisoare oficiala de la Fat Frumos, aceasta auzise de existenta ei si tare vroia sa o cunoasca, asa ca ii cere o intalnire. Fata saraca incantata incepe sa se pregateasca…isi smulge mustata cu pensete, se machiaza cu ce gaseste prin casa, si isi cauta rochia cea buna, dar cand se dezbraca si vede picioarele paroase, cheful ii dispare si decide sa anuleze intalnirea. 

In seara dinainte intalnirii, o zana i se arata, si dupa o mustruluiala serioasa  legata de neingrijirea ei, o minunatie de aparat ii prezinta, cu greu fata cea saraca pronunta epilator IPL, si pana sa termine de examinat, zana aparuta ca prin vis incepe si o craceste, pentru ai face picioarele fine precum matasea, fara pic de durere fata cea saraca se tranforma din ratusca cea urata intr-o superba lebada.

silkn-glide-epilator-ipl

Imbraca rochia cea buna, si pleaca la intalnirea, Fat Frumos o vede si uimit ramane, spera ce-i drept sa fie mai urata,  mai ales ca promisese tuturor ca o va lua de sotie pe prima fata ce il uimieste. Fata noastra saraca s-a schimbat complet, si din casuta saracacioasa se muta la palat, si atunci cand Fat Frumos o vrea sub asternut apeleaza la epilatul IPL, pentru ca stie ca acest mic aparat nu lasa urme si nici durere nu simte, si ca doar cu el va arata perfect mereu pentru al ei Fat Frumos.

Povestea are un final fericit, noroc cu Zana cea Buna care afla mereu de noutatile in materie de epilat, ca fara ea…fata batrana ramane, nu-l mai vrajea pe Fat Frumos cu picioarele ei fine ca matasea. Cei drept de unde sa stie ea ca epilatorul asta cantareste 200 grame, dar si care 50.000 impulsuri luminoase, plus ca este primul epilator  IPL-HPL fara consumabile. Ce ti-e si cu zanele astea…umbla in lung si-n lat dupa aparate pentru epilat, doar asa avem fete bune de maritat in regat, manacare o stii sau nu sa faca, dar piele fina trebuie sa aiba.

Recunosc ca un vis a fost, pentru ca dimineata picioarele fine le aveam, dar si cu semne de la ceara folosita cu o seara inainte, off o zana cea buna nu am si eu sa imi aduca si mie un epilator IPL, sigur as gasi si eu un Fat Frumos cu ajutorul lui.

Un comentariu la „Intalnire cu Fat Frumos

  1. Cele mai frumoase vise raman cele cu printi si printese. Foarte fain articolul tau. Sunt sigura ca Fat Frumos nu ar lua de sotie o fata paroasa niciodata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *