Realizari 2016

Iti mai aduci aminte ca la inceputul luni mi-am stabilit o lista de lucruri pe care trebuia sa le fac pe parcursul anului? Azi vreau sa vorbim despre ce am reusit sa fac din ceea ce mi-am propus, asa ca sa incepem.

Incep cu lista realizata in articolul Vreau si eu, si apoi voi trece la cel de-al doilea articol, ok?

  1. Parfumul preferat :La vie e belle – Lancome – am cumparat o replica – m-a dezamagit si prin urmare a ramas tot pe lista de dorinte
  2. Sa îmi fac abonament la Pick n Dazzle, de anul trecut îmi doresc unul :).- Daca anul trecut ii vedea rostul…ei bine anul acesta prioritatile s-au schimbat si prin urmare nu am mai cumparat niciunul, cine stie poate pe viitor.
  3. Sa îmi iau o cana cu Alinapink – îmi doresc enorm o cana cu numele blogului meu – o am si o iubesc – realizat special pentru mine, aceasta cana imi face ziua mai frumoasa 
  4. Geanta mult dorita – Voi cauta în tot orașul pana voi găsi o geanta exact cum îmi doresc – am ramas fel de indragostita de ea, mi-am cumparat una asemanatoare dar e micuta, mi-as fi dorit una mai mare. 
  5. Un telefon nou – vreau un telefon cu camera pe fata, și ecran mai mare – ma pot lauda acum la sfarsit de an cu un Nokia Lumia Denim XL – este mare, dar il iubesc, cu sistem de operare windows – mi se pare genial pentru ca pot face multe lucruri cu ajutorul lui.
  6. Produse marca DM – da știu sunt nebuna :)), dar niciodată nu mi-am cumpăra ceva de aici – am reusit sa devin client fidel, produsele marca Balea sunt fenomenale <3, pus si simplu m-au cucerit.
  7. Un stick de memorie – Aliexpress a devenit magazinul meu online preferat 🙂 – si cum gasesti lucruri uimitoare la preturi avantajoase, cum am banuti pe card…cum pun ceva in cos.
  8. Un birou, vreau locul meu, un loc unde sa pot muncii fără probleme, sa fac poze, sa țin lucrurile mele fără ca mânuțele Mayei sa ajungă la ele – la inceputul anului totul avea sens, acum…ei bine ajunge peste tot :)), am biroul mult dorit dar e gol, tocmai din cauza faptului ca a crescut si curiozitatea ei este infinita.
  9. Sa îmi iau oje Zoya, Opi, China Glaze -si din cauza faptului ca sunt de marca, am vazut câteva nuanțe wow și mi le doresc  – hmmm, nu am cumparat nimic de aici, nici nu am gasit un loc de unde sa le achizitionez, asa ca pe toate le-am rezolvat mai putin pe acestea .

Acestea fiind spuse cam aceasta a fost lista mea, si aproape toate au fost rezolvate. Ma bucur ca am reusit acest sa duc la bun sfarsit aceasta lista, si ca am trecut cu bine peste acest an, greu, ciudat si care intr-un fel s-au altul m-a responsabilizat – despre asta voi vorbii alta data.

 

Pana atunci te invit sa ramai alaturi de mine sa vezi imi propun sa fac in 2017.

Un comentariu la „Realizari 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.