Transport de calitate la preturi avantajoase

Acum ceva timp am inceput munca, si pentru ca nu lucrez in Bucuresti, ci in afara lui sunt nevoia sa merg cu maxi-taxi, sunt vreo cateva ce ajung in zona unde se afla firma la care lucrez, si astfel am ajuns sa mai dau ochii cu lumea si sa aflu lucruri noi, lucruri interesante ce merita sa le impartasesc cu tine.

M-am gandit sa iti spun si tie cateva informatii despre o firma transport persoane foarte interesanta si cu multe oferte. Mi-a atras atentia faptul ca au un program de fidelitate, mai exact, daca ii alegi pentru calatoriile tale de spre orice destinatie din Europa de sase ori a saptea calatorie va fi gratuita, cei drept e prima data cand aud de un astfel de program la o firma de transport persoane, si trebuie sa recunosc ca este ingenios, si atragator, mai ales daca esti genul de persoana ce calatoreste des.

Un alt lucru interesant mi se pare faptul ca ofera transport gratuit copiilor cu varsta de pana in 2 ani, mi se pare chiar ok acest lucru, cum spun si eu cei mai mici clienti Romfour nu mai platesc. Stiu ca este dificil sa plec in afara tarii cu cei mici, si cred ca si cei de la Romfour stiu, ca din acest motiv vin in ajutorul nostru cu aceasta oferta.

Ce mai transporta Romfour?

Pe site-ul lor vei gasi o multime de informatii utile, care iti pot fi de ajutor daca doresti sa apelezi la serviciile lor, tot in mediul online vei afla si ca transporta si colete, cele pana in 5kg sunt gratuite, dar si ca daca are o greutate mai mare de 20kg, cinci dintre ele sunt gratis. Trebuie sa recunosc ca stiu cum sa iti atraga clientii, cu astfel de oferte este mai usor sa trimiti un colet ce are destinatar o persoana draga, caruia ii este dor de lucrurile de acasa.

Cred cu tarie ca trebuie sa fie tare greu sa pleci departe de cei dragi, dar uneori nevoia te impinge in a lua astfel de decizii, decizii ce te indeparteaza de familie, dar care fac reuninile mai dulci si mai calduroare, si daca apelezi la Romfour drumul spre casa va fi mult mai placut si mai scurt.

Sediul acestei companii este situat pe Strada Plutoner Ghinita Nr. 8 Falticeni, si numerele de telefon la care pot fi contactati sunt urmatoarele: 0747 066 966, 0749 236 369 si 0230 540 390. Desi nu planuiesc ca ies din tara in viitorul apropiat, si despre aceasta firma am auzit accidental, ma bucur ca am reusit sa iti povestesc despre ea, pentru ca intrand pe site am vazut ca au o flota auto foarte ok, si aici ma refer ca este compusa din autocare ce iti ofera confortul necesar unui deplasari de lunga durata.

Cu autocare ce sunt ingrijite exemplar, ce functioneaza corespunzator si cu soferi capabili si experimentati drumul spre destinatia aleasa poate fi petrecut intr-o companie placuta si intr-un confort sporit. Eu m-am convins cei de la Romfour sunt exact tipul de companie la care as apela in cazul unei plecari.

Un comentariu la „Transport de calitate la preturi avantajoase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *