Unde poti gasi un showroom airsoft?

Azi am aflat pentru prima data  cuvantul airsoft, si cei drept m-a captivat, de ce…hai sa iti explic cum a inceput totul. Un bun prieten de-al meu a venit sa imi spuna ca are chef sa dea o tura prin oras si astfel am ajuns in Constanta, cei drept nu am fost atenta de momentul in care am iesit din capitala, habar am cand timpul a zburat si cand am pasit intr-un magazin minunat, amenajat imbietor ce te invita sa te joci airsoft.

15401465_1195352620545125_2104055771_n

Pentru un necunoscator, ca mine, totul iti va parea interesant dar in acelasi timp dificil, dar cand totul prinde contur si imbraci echipamentul totul se schimba, si iti vei dori sa ajungi cat mai repede pe terenul in care actiunea incepe in adevaratul sens al cuvantului.

Trebuie sa iti spun ca in prezent poti gasi un showroom fizic in Constanta, nu este doar magazin online, se pot mentiona urmatoarele lucruri: cu o gama larga de produse, angajati cu experienta, gata oricand sa iti fie de ajutor si sa te sfatuiasca in alegerea produselor potrivite pentru tine, dar cel mai interesant mi se pare faptul ca exista posibilitatea ca impatimitii sau incepatorii de airsoft sa mearga la magazin si sa stea la o cafea de vorba cu alti impatimiti si cu angajatii magazinului.

Sincer nu credeam ca accesand rezultatul magazin airsoft constanta ajung intr-un alt univers, un loc care pur si simplu ne spune sa ne lasam telefoanele, tabletele sau orice alt gadget inteligent si sa facem miscare in aer liber. Stim deja ca din comoditate multi dintre noi am ajuns sa ne jucam pe calculator in loc sa petrecem timpul in aer liber, din acest motiv airsoft este un bun exemplu de joc menit sa ne scoata din rutina zilnica si sa ne faca sa ne reintoarcem la ceea ce era candva, adica la jocurile afara, cand ne strangem in fata blocului si ne jucam pana cand ne strigau parintii in casa.

15355921_1195352493878471_599590417_n

 

Lasand asta la o parte, trebuie sa iti spun ca airsoft trebuie jucat cu echipament de specialitate, dar trebuie in special sa porti ochelari sau masca pentru ca zona fetei este cea mai sensibila. Un joc cu tente militare menite sa te faca sa lucrezi in echipa, daca vorbim de colegii de munca, va poate ajuta sa colaborati mai bine si astfel lucruri la locul de munca sa fie mai placute, locul unde poti gasi toate acestea sunt in locatia magazinul airsoft Constanta

Acestea fiind spuse, eu una cred ca este un mod bun de a te apropria de prietenii sau de colegii tai de munca, Puteti accesa link-ul urmator pentru a vizualiza locatia magazinului airsoft Constanta vei gasi locul de unde poti cumpara tot ceea ce ai nevoie pentru a te juca airsoft in siguranta alaturi de prietenii tai.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *