Vreau sa locuiesc si eu intr-un complex rezidential

Trebuie sa iti fac o marturisire, de cand am reinceput munca si am observat ca firma la care lucrez are contract cu o mare parte din complexele rezidentiale din capitala, am inceput sa imi doresc si eu sa locuiesc intr-unul. Am un astfel de complex fix unde locuiesc, si mi se pare chiar super sa vezi ca totul este altfel, nu ca la blocurile obisnuite din Bucuresti. In primul rand acestea seamana intre ele, au multe beneficii, si exteriorul acestora arata foarte modern.

Iti spuneam ca am si eu unul in cartierul meu, pot spune chiar ca este un cartier intr-un alt cartier, si am aflat ca acestia au parculet, sala de fitness si cat de curand piscina, dar si ca accesul este limitat, doar pentru cei ce locuiesc in acel complex rezidential.

Vreau si eu un astfel de apartament, dar trebuie sa recunosc ca nu in Bucuresti, si iti pot spune si din ce motiv, am gasit pe internet preturi absolut super la apartamente cu 2 camere de vanzare in Brasov, imi place acest oras, este super, peisajele sunt mirifice si preturile la apartamentele cu doua camere sunt uimitoare.

Ce poti gasi pe avantgarden3.ro?

Totul se gaseste aici, pe avantgarden3 Brasov,  un complex rezidential ce pune in valoare calitatea exceptionala ale apartamentelor atent construite, ce respecta cu strictete normele de constructie prevazute de lege.

Am mai locuit la bloc, si drept sa iti spun mereu mi-a placut faptul ca aveam balcoane, locuiam la etajul 8, si la fiecare dormitor aveam cate un balcon, inchis cu geam, era locul meu preferat, acolo ma jucat cat era ziua de lunga pe timp de vara, si pe timp de iarna adoram sa ma uit la artificiile aruncate de vecini, o priveliste minunata.

Pe avantgarden3.ro am gasit o schita interesanta a apartamentelor cu doua camere, si cei drept chiar daca balcoanele sunt mici, sunt utile indiferent de etajul la care alegi sa locuiesti.

Pe site-ul lor vei gasi un numar de telefon :0268 255 190, fax 0268 255 181, dar si o adresa de mail unde le poti adresa orice intrebare, aceasta ti-l las si aici email: office@avantgarden3.ro. Pe site vei gasi si alte informatii utile despre preturile de vanzare a acestora, de asemenea vei gasi schite, poze si alte informatii despre echipa de vanzari dar si adresa biroului de vanzari, dar si programul de administratie si programul de lucru al acestora.

Iubesc orasul Brasov, este acel loc unde m-as muta daca ar fi sa parasesc capitala, mi se pare locul ideal pentru a creste un copil, pentru a locui la bloc sau la curte, pentru ca aerul este mult mai curat ca cel din capitala, si cei drept este un oras intr-o continua dezvoltare, este asa cum am spus mai sus locul perfect daca vrei sa iti incepi viata intr-un loc mai diferit fata de capitala, ei bine acesta este locul ideal.

Intra pe internet si fa o cautare dupa apartamente cu 2 camere de vanzare in Brasov, si vei gasi cu siguranta pe lista de rezultate si avantgarden3.ro, intra pe site si vezi ce ia nevoie pentru a intra in posesia unui apartament realizat de ei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *