Ajutor, am nevoie de un laptop nou!

Sunt dependenta de laptopul meu, il am de vreo cativa ani buni si de atunci niciodata nu m-a lasat la greu. L-am cumparat in rate acum vreo opt ani, si de atunci mi-a fost alaturi, atat in timpul faculatatii cat si de cand alinapink.ro a intrat in viata mea. Acum a imbatranit, si a inceput sa de-a semne de oboseala. Drept sa iti spun mi se pare tare dureroasa despartirea, mai ales ca mi-a fost alaturi de mine cand am avut de dat examene in timpul facultatii si cand mi-am scris articolele. Totusi am o mare problema, abia m-am intors la locul de munca si in prezent nu am posibilitatea de a obtine un imprumut de la banca.

Of ce ma fac daca isi da duhul? Ma rog sa nu ajung in stadiul asta pana nu gasesc institutia care imi va aproba un credit urgent. Auzisem candva de la o prietena de Credius IFN. Auzisem ca ei au varianta de credite online rapide, asa ca am inceput sa caut informatii si astfel am aflat ca:

– completezi cererea online in 4 pasi simpli
-primesti raspuns in doar 60 de minute din partea echipei
– este considerat cel mai ieftin credit urgent
– poti aplica fara adeverinta de salariu, fara bataii de cap.

Chiar daca am fost putin sceptica am completat cererea disponibila online si ce-i drept am primit raspuns intr-o ora, exact asa cum scrie pe site-ul lor, raspunsul a fost pozitiv si prin urmare acum ma pot apuca de cautarea unui nou laptop.

Sincer iti spun imi pierdusem speranta, si ma rugam zilnic ca laptopul meu sa nu se strice, dar acum ca am primit ajutorul celor de la Credius IFN ma pot bucura de un laptop nou, si pe langa asta am gasit un laptop de aceeasi marca cu cel pe care il am acum, si ma prin urmare, chiar daca trebuie sa ma despart de vechiul prieten, aceasta nu va mai fi asa de dureroasa.

Mi se intampla de multe ori sa ma atasez de lucrurile pe care le am, si mereu imi este dificil sa ma despart de ele, chiar daca acestea dau semne de oboseala, dar cand te poti baza pe o institutie ce iti ofera un raspuns in 60 de minute totul capata un alt inteles si astfel poti sa te alegi cu un nou produs exact atunci cand ai nevoie.

Ma bucur ca am auzit de Credius IFN pentru ca acum voi stii la cine sa apelez cand am nevoie de o suma de bani, fie ca e vorba de vacanta, facturi restante, un nou telefon sau orice alte lucruri neprevazute, ei iti întind o mana de ajutor atunci cand ai mai mare nevoie.

Acum ca am un nou laptop pot scrie cu mare drag pe blog dar si sa fac alte lucruri ce necesita accesul la internet si la calculator, dar sincera sa fim multe lucruri au nevoie de aceste doua lucruri, pentru ca am evoluat foarte mult si totul se invarte in jurul mediului online. In concluzie, daca si tu ai nevoie de o suma de bani rapid, apeleaza la serviciile lor, cu siguranta iti vo veni in ajutor.

 

Un comentariu la „Ajutor, am nevoie de un laptop nou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *