Aleg anvelomag.ro pentru masina mea.

Fie ca este vara sau toamna, anvelopele sunt un bun necesar cand vine vorba de masina noastra, indiferent ca vorbim de masina de serviciu sau masina persoanala, pentru o siguranta sporita avem nevoie de anvelope de calitate ce se potrivesc perfect caracteristicilor masinii noastre.

Am inceput sa caut anvelopele perfect pentru masina mea, si care sa se incadreze in ceea ce eu am nevoie, si asa am descoperit un super loc de unde ne putem achizitiona tot tine de aceasta categorie. Daca m-ai fi intrebat acum ceva timp de unde poti achizitiona anvelope, ti-as fi spus sec de la centrele de vulcanizare, dar abia acum cand am intrat in posesia noi mele masini, am inteles ca nu toate aceste centre sunt ok, si prin urmare locul perfect acela autorizat si care iti poate oferii detaliile necesare despre produsele alese.

Astfel am devenit clienta fidela www.anvelomag.ro aici ma gasit o multime de informatii, dar si o gama larga de anvelope de iarna, vara dar si all season. De asemenea am in urma unei comenzi telefonice, poti beneficia de livrare gratuita la centru de montaj sau la domiciliu, daca comanda depaseste suma de 600 lei, sau in cazul in care sunt  achizitionate 4 jante sau 4 anvelope. Pot plati online cu cardul ( Visa, Visa Electron, MasterCard, etc ) de asemenea poti plati direct la curier, alegand optiunea de verificare la livrare. Pe site gasesti si locatia centrelor de montaj, unui fiind situat in Bucuresti si unul in Pitesti.

Anvelomag.ro are o experienta de piata de mai bine de 7 ani, fiind pe activ in domeniu din 2010. Pentru ca sunt in plin sezon de iarna, pe www.anvelomag.ro gasesti o gama larga cu produse la preturi foarte bune. Produsele au specificatiile trecute, ceea ce mi se parte foarte util, astfel vei stii exact ce ai de comandat, si nu vei avea suprinze cand produsul va intra in posesia ta.  Daca cumva se intampla ca produsele sa nu fie exact asa cum ar trebuii, iti pot spune ca in 10 zile ai banii in apoi, dar si ca au garantie 36 luni.

Pentru a returna un produs trebuie doar sa completezi formularele diponibile pe site, si apoi vei fi preluat de un angajat de la departamentul tehinic, urmand ca acesta sa te ajute sa remediezi problema.

Consider  ca aspectele mai sus enumerate sunt utile, mai ales ca toate sunt trecute pe site, si sunt puse la dispozitie aspecte ce ne pot ajuta pe noi ca si cumparatori. De asemenea este foarte ok faptul ca site-ul este foarte detaliat cand vine de produsele disponibile pe site, dar si cu informatii despre serviciile lor.

Acum daca si tu iti doresti anvelope de iarna, vara sau all season nu trebuie decat sa intri pe site-ul lor si sa iti alegi modelul potrivit pentru masina ta, si astfel vei intra in posesia unor anvelope de calitate la preturi exceptionale, iar daca te incadrezi in cele doua optiuni trecute mai sus, poti beneficia de transportul gratuit.

Eu aleg serviciile celor de la anvelomag.ro pentru ca stiu sigur ca voi beneficia de cele mai bune produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *