Avantajele halelor metalice industriale

Au o durata lunga de viata, costuri minime de intretinere, sunt construite din otel de inalta calitate, care nu este supus coroziunii si care rezista timp indelungat, pot fi pliate pe orice proiect industrial, acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care le au halele metalice.

Halele metalice sunt o alternativa mult mai convenabila constructiilor din beton. In primul rand, datorita faptului ca necesita costuri si timp mult mai reduse, iar atunci cand este nevoie de o constructie rapida pentru inceperea si desfasurarea activitatilor industriale, constructia unor hale din beton, ar lua prea mult timp si resurse.

O hala metalica poate sa se plieze foarte bine pe oricare ideea si activitate industriala, mai multe despre domeniile in care o hala industriala poate fi intrebuintata, gasiti pe site-ul http://www.frisomat.ro/, unde ii gasiti pe cei mai buni specialisti in crearea si furnizarea de hale metalice personalizate.

Un singur furnizor pentru constructia halei

Specialistii de la Frisomat vor fi alaturi de voi de la inceputul proiectului, atunci cand va alegeti modelul de hala si pana la sfarsitul acestuia, atunci cand este asamblata. Veti beneficia de consultanta si suport in oricare dintre etapele proiectului.

Deoarece materialele pentru asamblarea halei sunt furnizate de catre acelasi producator, nu aveti de ce sa va faceti griji cu privire la retinerea procesului. Acest lucru nu se va intampla, deoarece totul este dirijat si realizat de catre o singura firma, fara persoane terte, fara alti oameni implicati. Iar atunci cand acelasi producator este si furnizorul, inseamna ca lucrurile vor merge mult mai repede si nu vor fi retineri.

Frisomat.ro este un lider global in furnizarea de hale metalice, pana in acest moment au fost asamblate peste 33.000 de hale, oferind 100% calitate belgiana si un raport pret/calitate foarte avantajos. O hala metalica este o solutie perfecta atat pentru constructiile mici, cat si pentru cele mari, deci, o solutie personalizata va poate fi oferita de catre cei de la Frisomat.

Domeniile in care poate fi folosita o hala metalica

Diversitatea domeniilor in care o hala metalica poate fi folosita este, intr-adevar, uimitoare, fie ca este vorba despre industrie si productie, agricultura si zootehnie, sport si recreere sau servicii.

O hala poate deveni spatiul pentru depozitare a produselor sau a utilajelor industriale sau agricole, precum poate la fel de usor sa devina o ferma de crestere a pasarilor sau a puilor sau o sala de sport. Nu putem spune ca o hala metalica are o intrebuintare universala, insa poate fi usor adapatata oricaror necesitati, indiferent de domeniul in care este nevoie de un spatiu mare pentru desfasurarea activitatilor industriale, agricole, de recreere. Un mare avantaj pe care il are o hala metalica nu este reprezentat doar de spatiul vast, ci si de faptul ca este rezistenta, datorita materialului din care este fabricata si anume, otelul, care nici nu este supus coroziunii si care asigura o durata lunga de intrebuintare.

Referindu-ne aici la halele care sunt utilizate pe post de ferme de crestere a pasarilor, datorita faptului ca sunt fabricate din otel laminat la rece, de cea mai inalta calitate, nu apare nici urma de coroziune.

Un comentariu la „Avantajele halelor metalice industriale

  1. Cred ca este cea mai buna alegere pentru o afacere. Am participat la constructia uneia si am muncit acolo doi ani. Nici nu se compara cu alte constructii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *