Comanda rosegal – part II

Trebuie sa iti spun ca nu stiu pe ce criterii sunt impartite comenzile pe acest site. Acum o luna de zile mi-am comandat produse in valoare de 40$ si daca zilele trecute iti prezentam prima parte de comanda, acum e timpul sa ti-o prezint pe a doua, ok?

Incep cu rimelul (link) m-a atras forma acestuia, drept sa iti zic imi era putin teama sa il folosesc dar dupa ce l-am vazut si l-am mirosit am ajuns la concluzia ca este ok.

Este primul rimel care imi place cu acest tip de periuta, aceea din silicon. Are un miros placut, parfumat si efectul asupra genelor este unul super.

Al doilea produs il reprezinta bluza, ador acest tip de cardigane, este foarte util si perfect pentru primavara si nu numai.

Bratara, este minunata, se inchide usor si face incheietura eleganta si faptul ca are mai multe randuri o face speciala.

Ultimul este setul cu bufnite. Sunt dintr-un material usor, perfect pentru a fi purtat cu orice ocazie.

Imi place la nebunie cu se vede atunci cand este purtat, prin urmare sunt tare incantata de alegerea mea.

Aceasta este comanda mea, fiecare produs este special, minunat si unic in felul lui. Ma bucur ca am facut alegerile corecte si ca produsele sunt asa cum aratau in poza.

3 comentarii la „Comanda rosegal – part II

  1. Foarte frumoase produsele alese si eu am cateva de la ei si chiar m-au cucerit. Imi place rimelul este foarte dragut.

  2. Imi place mult cardiganul si setul cu bufnite. Bratara nu prea este genul meu, dar e faina. Sa stii ca din China am luat si eu un rimel…nu mai stiu de la ce firma, dar a fost OK.

  3. Imi plac mult produsele alese. Rimelul are un pret foarte bun si un aspect interesant dar nu risca. Nu stiu cat de ok este sa folosesti produse de acest gen. Cu ochii si chiar tenul nu este de gluma si trebuie sa protejam pe cat putem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *