De vorba cu Art Models

Avand in vedere ca traim intr-o lume ce se lasa condusa de conceptii, am hotarat sa abordez un subiect destul de controversat in Romania.
Am trecut de mult timp de perioada in care ma rusinam cand auzeam ceva „deochiat” si tocmai de aceea astazi vreau sa ating un subiect ce este inca sensibil pentru multi dintre noi, videochatul.
Ce este videochatul?
Este un job legal unde iti poti folosi imaginatia, inteligenta si frumusetea. In prezent fiind unul dintre cele mai avantajoase job-uri.
Astfel, am ales sa stau de vorba cu Art Studio, un studio de videochat din Bucuresti
unde vei gasi o echipa tanara, cu o experienta de peste 7 ani in acest domeniu.
Art Studio se recomanda prin profesionalism si respect absolut. Seriozitatea fiind de altfel cartea lor de vizita. Locatia este una centrala, oferind conditii de maxima igiena, confort, intimitate si lux.
Echipa Art Studio este foarte prietenoasa si foarte bine pregatita pentru a te ajuta sa atingi cele mai inalte standarde in ceea ce presupune acest job.
Am stat de vorba cu trei din modelele de succes pe diferite site-uri de videochat ce se aflau in cadrul studioului Art Studio si le-am adresat diverse intrebari.

Interviu Delice.
1. Cum ai luat decizia de a deveni model de videochat si de ce ai ales Art Studio?
Delice: Prietena mea lucra in acest domeniu de ceva timp. Mi-a povestit mai multe lucruri si mi s-a parut a fi interesant. Mi-a placut felul in care membrii au interactionat cu mine inca din prima zi. Am lucrat doar 6 ore in prima zi din cate imi amintesc si am incheiat tura cu 170$. Mi s-a parut un mod usor de a te distra si de a castiga bani in acelasi timp. Am luat-o ca pe un hobby. Pe parcurs am inceput sa lucrez 8h/zi, iar castigurile mele au inceput sa devina din ce in ce mai consistente. In prezent am ajuns la performanta de a lucra 12h/zi si evident castigurile mele sunt unele din ce in ce mai mari de la o luna la cealalta. Art Studio ma motiveaza! Am ales Art Studio din intamplare sau din noroc pot spune. A fost cheia succesului meu din toate punctele de vedere.
2. Cum ti s-a parut interviul? Te-ai simtit incomod?
Delice: Am fost putin emotionata, pot spune. Insa nu m-am simtit incomod. Stiam ce vreau si de ce ma aflam acolo inca de la inceput. Carmen, trainer-ul nostru mi-a explicat mai multe lucruri si am facut sedinta foto de inceput. Dupa care totul a decurs perfect normal.
3. Cum te simti acum cand faci parte din familia Art Studio?
Delice: Ma simt acasa! Art Studio e mai mult decat o familie pentru mine. Fac parte din aceasta echipa de mai bine de 3 ani si am fost sustinuta pe tot parcursul dezvoltarii mele. Ceea ce se poate vedea si in castiguri, desigur. Art Studio m-a ajutat sa devin femeia de astazi.

Interviu Christine.
1. Cum ai luat decizia de a deveni model de videochat si de ce ai ales Art Studio?
Christine: Multe probleme financiare din viata de zi cu zi m-au indreptat spre a fi model de videochat Ai momente in viata cand mai mult conteaza nevoile tale personale, decat parerea celorlalti. Nu am nici un regret pentru ca am ales acest job. Am avut doar de castigat din aceasta experienta . Am invatat multe lucruri, atat despre viata altor persoane, cat si despre a mea . Daca as putea da timpul inapoi as alege acelasi job. Te ajuta in dezvoltarea ta financiara, intr-o tara ce nu-ti ofera prea multe posibilitati .
2. Cum ti s-a parut interviul? Te-ai simtit incomod?
Christine: La interviu m-am simtit super relaxata . Atat mediul cat si persoana pe care am intalnit-o la interviu, m-a facut sa fiu eu insumi . Am putut vorbi deschis despre nevoile si asteptarile mele.
3. Cum te simti acum cand faci parte din familia Art Studio?
Christine: Ma simt ca la mine acasa si asta este tot ce conteaza . Mediul in care lucrezi trebuie fie apropiat cu cel de acasa,pentru a veni cu drag la job . Am intalnit persoane frumoase,pe care te poti baza atunci cand ai nevoie de aproape orice si de la care poti primi sfaturi utile . Persone care cred in tine . Ma simt incantata ca fac parte din familia Art Studio .

Interviu Patricia.
1. Cum ai luat decizia de a deveni model de videochat si de ce ai ales Art Studio?
Patricia: Am ales sa devin model de videochat pentru veniturile pe care le poate aduce acest job,programul flexibil si mai presus de toate, pentru a fi propria-mi sefa. Am ales Art Studio dupa ce in prealabil am vazut si alte studiouri, unele foarte bine cunoscute in Romania.
Am ales Art Studio pentru seriozitate si pentru caldura cu care am fost primita in familia Art Studio si pentru faptul ca noi , modelele, primim banii la timp, pentru ca avem bonusuri si premii ce ne motiveaza sa muncim si sa castigam sume la care inainte doar visam.
2. Cum ti s-a parut interviul? Te-ai simtit incomod?
Patricia: Da, m-am simtit incomod inainte de inceperea interviului datorita prejudecatilor, pentru ca nu stiam sigur daca pot face asta, insa, cand a inceput interviul la Art Studio, m-am simtit ca intr-o discutie cu niste prieteni, am putut fi degajata si, ca atare, la cateva zile dupa interviu am si inceput job-ul !
3. Cum te simti acum cand faci parte din familia Art Studio?
Patricia: In momentul de fata, Art Studio este a doua mea casa unde vin cu drag, cu optimism si chef de munca !

5 comentarii la „De vorba cu Art Models

  1. Va imaginati ca pentru orice fata este un moment de curiozitate! Cel putin eu sunt curioasa. Cred ca trebuie sa ai ceva abilitati si dezinhibitii sa poti face asta.

    1. Sincer si eu sunt curioasa, chiar imi pun unele intrebari 🙂 si drept sa iti spun acest articol ma ajuta sa le gasesc raspuns.

  2. Cu ceva informatii de la persoanele care lucreaza in domeniu cred ca se poate lua o decizie daca sa te anhajezi sau in domeniu. Totusi, a evoluat foarte mult si salariile sunt mult peste medie, iti permite sa lucrezi in functie de programul tau, este un domeniu care merita.

  3. Principalul motiv pentru ca multe alegem acest domeniu sunt castigurile pentru ca in alte domenii muncesti de n ori ca sa ajungi sa castigi cat se castiga in videochat.

  4. Mai multa libertatea si flexibilitatea ne dorim cu totii de la un job, iar videochatul este unul dintre domeniile care ofera aceste avantaje, lasand la o parte faptul ca poti ajunge sa castigi foarte multi bani, asa cum povestesc majoritatea celor care lucreaza deja in domeniu. Trebuie doar sa-ti doresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.