Felicitari RATB!!

Am deja o varsta si prin urmare am inceput sa ma prind de cum merg lucrurile in tara noastra. Scriu in ratb despre ratb :)) buna asta, dar zau ca trebuie sa o spun.
Locuiesc in capitala de cand ma stiu, cati ani…chiar nu are relevanta, dar uite ca pentru prima data am decis sa aloc putin spatiu si celor de la ratb, pentru ca cei drept azi o merita.
Lucrez in afara Bucurestiului, de aproape 4 ani si chiar daca de cele mai multe ori aleg sa merg pe jos sau cu maxi-taxi azi am inteles ca baza este ratb-ul, imediat argumentez, pentru ca vreau sa intelegi de ce spun asta.
Am stat in statie 10 minunte, am ales sa ajung spre un mijloc de transport pe jos, prin zapada, si in drum spre alte mijloace de transport am zarit masina care face legatura cu maxi-taxi. Un sofer dragut ce ne-a oferit 20 de grade, si care a deschis usa ori de cate ori a vazut un om in statie, ba chiar a astepta mai mult, doar sa nu mai stea omul in frig pana la urmatoarea masina.
Am ajuns in statie la maxi-taxi in vreo 40 de minute, dar cei drept, mai bine mai tarziu decat niciodata. Dupa ce am stat vreo 20-30 de minute vina maxi-taxi daca nu chiar mai bine, am aparut ca din senin ratb-ul ce leaga capitala de Bragadiru. Ratb ce a mers perfect si care in 20-25 de minute m-a dus la destinatie.
Recunosc ca nu ma asteptam sa fie asa, tinand cont ca afara e zapada destul de mare si ca in capitala mai totul este blocat. Bravo voua ca v-ati mobilizat si intr-o capitala blocata ati facut totul sa mearga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.