In ce situatii am inchiriat o masina

Pana acum 2 ani de zile lucram in alta tara. Veneam des in Romania si pentru a economisi timp si bani calatoream cu avionul. Pentru a putea calatori cu usurinta in interiorul tarii am apelat la servicii de inchirieri auto Bucuresti de la Alana Rent. Astfel, de fiecare data cand ajungeam la aeroport, aveam o masina care ma astepta. Semnam contractul, dadeam banii si un anumit numar de zile nu aveam grija transportului.

Acum m-am intors definitiv in tara, dar tot mai apelez la serviciile Alana Rent. Iata cateva situatii in care am apelat la ei:

 • Cand am avut masina o saptamana in service

Cand esti obisnuit zi de zi cu masina e greu sa te trezesti dintr-o data fara. Eu am patit asa intr-o zi si initial nu stiam ce sa fac. Apoi, mi-am amintit de cei de la Alana Rent. Intr-o dimineata, cand am vrut sa plec la serviciu masina mea nu mai pornea. Am dus-o in service si situatia era destul de grava. A trebuit sa o las acolo o saptamana. In acest timp, am circulat cu o masina inchiriata si mi-a fost foarte bine.

 • Cand am mers in concediu

Incerc sa imi pastrez cat mai mult masina si evit sa fac drumuri foarte lungi. In plus, masina mea e foarte joasa si nu ma risc sa merg cu ea pe trasee pe care nu le cunosc. Anul acesta, in vara, am mers cu familia in concediu. Ne-am hotarat sa vizitam Romania si sa mergem in cat mai multe localitati. Pentru a fi sigur ca nu am surprize neplacute apoi, am inchiriat de la Alana Rent o masina putin mai inalta si mai incapatoare. Mai inalta pentru a putea circula mai usor prin diverse localitati si mai incapatoare pentru a putea lua cu noi toate cele necesare.

Daca si tu ai masina in service, daca vrei sa mergi in concediu cu o alta masina, daca nu ai masina personala, dar ai nevoie de o masina cateva zile, sau pentru tot felul de situatii de acest gen, inchiriaza o masina de la Alana Rent a Car. Toate detaliile le gasesti pe site-ul companiei – AlanaRent.ro. Prin urmare daca va doriti sa inchiriati masini in Bucuresti va recomand Alanarent.

2 comentarii la „In ce situatii am inchiriat o masina

 1. Buna, Alina!

  Eu acum am citit articolul tau. Am facut research pentru a-mi alege o masina de inchiriat si am mers pe mana unei afaceri mici de familie. Las aici link pentru cei interesati de subiect in continuare.
  Am gasit pretul lor foarte bun, mai ales ca am avut ocazia sa negociez cateva zeci de lei :)). Mai mult am fost surprinsa ca m-au ajutat pentru ca sunt femeie cu toate bagajele pe care le aveam in fata scarii blocului. Mi-au adus masina la adresa ceruta de mine, si au preluat masina tot de unde le-am cerut eu, si nu am dat bani in plus. Ca femeie, a contat mult acest gest dragut :).

  Zile usoare !
  Cu drag, R.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *