In ce situatii am inchiriat o masina

Pana acum 2 ani de zile lucram in alta tara. Veneam des in Romania si pentru a economisi timp si bani calatoream cu avionul. Pentru a putea calatori cu usurinta in interiorul tarii am apelat la servicii de inchirieri auto Bucuresti de la Alana Rent. Astfel, de fiecare data cand ajungeam la aeroport, aveam o masina care ma astepta. Semnam contractul, dadeam banii si un anumit numar de zile nu aveam grija transportului.

Acum m-am intors definitiv in tara, dar tot mai apelez la serviciile Alana Rent. Iata cateva situatii in care am apelat la ei:

  • Cand am avut masina o saptamana in service

Cand esti obisnuit zi de zi cu masina e greu sa te trezesti dintr-o data fara. Eu am patit asa intr-o zi si initial nu stiam ce sa fac. Apoi, mi-am amintit de cei de la Alana Rent. Intr-o dimineata, cand am vrut sa plec la serviciu masina mea nu mai pornea. Am dus-o in service si situatia era destul de grava. A trebuit sa o las acolo o saptamana. In acest timp, am circulat cu o masina inchiriata si mi-a fost foarte bine.

  • Cand am mers in concediu

Incerc sa imi pastrez cat mai mult masina si evit sa fac drumuri foarte lungi. In plus, masina mea e foarte joasa si nu ma risc sa merg cu ea pe trasee pe care nu le cunosc. Anul acesta, in vara, am mers cu familia in concediu. Ne-am hotarat sa vizitam Romania si sa mergem in cat mai multe localitati. Pentru a fi sigur ca nu am surprize neplacute apoi, am inchiriat de la Alana Rent o masina putin mai inalta si mai incapatoare. Mai inalta pentru a putea circula mai usor prin diverse localitati si mai incapatoare pentru a putea lua cu noi toate cele necesare.

Daca si tu ai masina in service, daca vrei sa mergi in concediu cu o alta masina, daca nu ai masina personala, dar ai nevoie de o masina cateva zile, sau pentru tot felul de situatii de acest gen, inchiriaza o masina de la Alana Rent a Car. Toate detaliile le gasesti pe site-ul companiei – AlanaRent.ro. Prin urmare daca va doriti sa inchiriati masini in Bucuresti va recomand Alanarent.

Un comentariu la „In ce situatii am inchiriat o masina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.