Inca 6 la colectie mea de oje

Am o problema…o recunosc, gata, nu ma pot abtine din cumparat oje, indiferent unde le vad, mereu trebuie sa imi cumpar o noua oja, si chiar daca se nimereste sa fie o nuanta asemanatoare  cu una de acasa, ei bine fericire pe capul meu, asa am o oja noua de la alta marca, cu aceeasi culoare.

Nu stiu cei drept daca are logica, dar pentru mine are, cand vad oje sunt precum un copil mic, le vreau pur si simplu, si trebuie sa recunosc ca sursa mea nesfarsita in prezent o reprezinta catalogul Avon, pentru ca cei drep in fiecare campanie au nuante noi si astfel mereu imi cumpar cate una.

Hai sa nu o mai lungesc si sa iti arat ce mi-am cumparat de data aceasta, ok?

Cea Magic Mineral Crush – este texturata, una din slabiciunile mele, pur si simplu le ador.

Ojele 1, 4 si 6 cele cu sticla mai speciala – sunt din noua gama, mi-as dori toate cele 12 nuante – cate una pentru fiecare zodie, sper sa reusesc.

BB 7in1 este un tratament de unghii, se vede super pe unghii, iti voi arata pe instagram cat mai curand.

Ultima ramasa este genul de oje cu reflexe – abia astept sa o folosesc sa vad cum se vede pe unghii.

In aceeasi comanda se mai afla si un lac de unghii – din acela transparent, dar Maya a considerat ca nu are ce cauta la poza si la furat inainte sa apas pe buton, mare nazdravana s-a facut.

Sincer nu mereu sunt multumita de durata de viata a lacurilor de unghii marca Avon, dar mereu ma atrag nuantele lor si nu pot sa ma abtin.

 

3 comentarii la „Inca 6 la colectie mea de oje

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *