Retrospectiva 2016

Uite ca suntem deja in luna ianuarie, am ajuns in anul 2017, un an nou ce sper ca va fi minunat. Pentru inceput nu mi-am propus nimic, cel putin pana acum, cine stie ce va urma.

Hai sa iti spun ce am realizat pana acum, din lista realizata in luna ianuarie 2016. Nu o mai lungesc…hai sa vedem arata lista mea.

Sa dau jos câteva kilograme ( câteva mai multe ) – Le-am dat jos si le-am pus inapoi :)), off mama ei de vointa.

Sa scriu de 3-4 ori pe saptamana, chiar vreau sa respect acest lucru – stiu ca asta am realizat-o, am scris destul de des, si drept sa iti spun chiar mi-a placut.

Sa realizez 12 articole – favoritele lunii ( unu pe luna) – nu am reusit asta, am ajuns pana la numarul 6 :(,. imi pare tare rau, dar sper ca anul acesta voi reusi aceasta performanta.

6 articole – produse consumate – un articol la doua luni – am facut vreo 5 articole, mai lipsea unul si duceam la bun sfarsit cu brio aceasta tema.

Sa realizez articole -ootd- și sa am mai multa încredere în mine atunci când pozez – am facut asta, si cei drept incepuse sa imi placa dar cumva spre sfarsitul anului acestea au incetat.

Sa renunț la vicii – suc cu acid și dulciuri – boala grea, nu am renuntat la ele si nu cred ca voi renunta.

Sa fiu mai ordonata și mai organizata – am ajuns sa imi fac liste cu ceea ce am de facut, lucrurile sunt puse mai mereu la locul lor, deci…am trecut cu bine de acest punct.

Citește mai des ( lipsa de timp m-a făcut sa uit aceasta placere)

  1. Cartea pierduta a vrajitoarelor –  Deborah Harkness
  2.  Obsidian –  Jennifer L Armentrout
  3. Onix – Jennifer L. Armentrout
  4. Opal – Jennifer L. Armentrout
  5. Nici moarta, nici maritata –  Maryjanice Davidson
  6. Academia Vampirilor primul volum

Sa realizez articole – review-uri – mai detaliate – desi am rarit acest tip de articole, cred ca pana la urma le-am facut asa cum mi-am propus, cei drept nu imi plac articolele in care se lauda un produs desi acela nu este tocmai wow.

Concursuri pentru voi ( în fiecare luna unul pe blog și unul pe pagina de facebook ) – am facut o perioada si am apoi am incetat, nu vroiam sa intarzi cu trimiterea premiilor si sa par neserioasa.

Hai sa dam mana cu mana -sa mărim numărul de cititori – hm, am pierdut acea optiune de a te abona la blog, totusi pe pagina de facebook sunt 1800 de like-uri

Sa port rochii ( am început sa ma axez pe bluze, si chiar cred ca ar trebui sa port rochii mai des ) – am un sifonier plin, pe la inceputul anului trecut nu aveam decat vreo 2-3 acum am mult mai multe, si abia astept sa treaca frigul sa le pot imbraca.

Sa fiu mai econoama ( sunt genul care face ceva bănuți lunar, dar ii dau pe prostii și apoi dau din colt în colt) – :(( nu am reusit nimic aici :(((, mai am mult de lucrat la asta.

Sa investesc în ceva – se leagă de nr 13 -dacă tot economisesc, sa fac ceva cu ei, sa renovez, sa modernizez…ceva sa conteze – cum pe cel anterior nu l-am dus la bun sfarsit, ei bine nu acesta nu l-am dus.

Sa imi cumpar parfumul La vie est belle – Lancome – este parfumul meu de suflet – nu l-am cumparat, am avut o replica care m-a dezamagit.

Sa fac poze mai clare, mai frumoase – aparatul il am…trebuie doar sa invat una alta despre el – nici o imbunatatire aici, la fel de ciudate imi ies .

Mai des pe instagram ? – il am de mult..dar nu ne-am imprietenit :), asa ca a venit timpul sa o facem – ma crescut aici, si ma bucur, desi ar trebui sa postez mai des.

O mica colectie – Ar trebuie sa mentionez ca sunt o colectionare ? – agende, pix-uri, oje, ceasuri – va voi arata colectia mea candva – cea de oje ti-am aratat-o, cat de curand iti voi mai arata cateva,

Sa creez o serie de articole – gen notd – in fiecare saptamana un articol cu unghite, ce ziceti? – am inceput o serie dar nu le-am dus la bun sfarsit.

Fanul luni :), esti activ te premiez. 12 premii, in fiecare luna cate un fan norocos – fi activ, comenteaza – eu promit sa tin cont de ele – am premiat cateva persoane, pe parcurs am renuntat, poate pe viitor voi relua aceasta activitate.

3 comentarii la „Retrospectiva 2016

  1. Imi place sa citesc astfel de articole si sa vad cate din obiectivele propuse le-ai dus la indeplinire. Eu nu prea imi fac astfel de articole pentru ca stiu ca nu ma pot tine de lista si sunt atat de imprevizibila ca tot timpul imi pot schimba planurile.
    Ma chinui si eu sa renunt la sucuri acidulate. Mai exact la Cola si nu reusesc. Deci asta este cea mai mare problema. Daca as renunta la cola cred ca as slabi de la sine 2-3 kg

  2. Nici eu nu ma descurc deloc cu articolele OOTD, atat de greu e sa editez pozele! Oricat am incercat, nu reusesc sa captez lumina cu trebuie, culorile ies aiurea si am ajuns sa evit sa fac astfel de articole. Poate anul acesta gasesc si eu o solutie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *