Si eu merit o vacanta, nu?

In fiecare an aceeasi dorinta la punctul 5, pe lista de dorinte din anul respectiv, mai exact sa plec in vacanta. Lucrez de pe la 18 ani, sau chiar mai devreme, am lucrat in timpul facultatii si de atunci tot lucrez, mama ei de munca cei drept s-a lipit de mine asa de tare, ca nu o mai pot dezlipi.

In fiecare vara, imi iau concediu doua saptamani, imi fac bagajul si ghici ce…nu ma lipsesc de un sejur niciodata, pentru ca cei drept sunt foarte scumpe cand le iei din scurt timp. Anul acesta m-am gandit sa fac o schimba si din acest motiv m-am apucat sa ma interesez inca de la inceputul anului si sa caut vacante Grecia

Fiind inca de la inceput de an, am gasit o multime de oferte interesanta si avantajoase iar locatiile sunt uimitoare si speciale in felul lor. Imi este tare dificil sa aleg locatia ideala, tocmai din acest motiv m-am uitat si la ofertele disponibile pe site pentru vacante Bulgaria.

 

Stiam deja ca Bulgaria este renumita pentru plajele umitoare si cei drept avand un sef bulgar, am aflat o gramada de locuri ce pot fi vizitate care ma vor impresioana, asa ca trebuie sa recunosc ca oscilez intre Grecia si Bulgaria, ambele fiind uimitoare din toate punctele de vedere, beneficiind de sejururi la preturi avantajoase.

Imi doresc de mult timp sa imi petrec vacanta in afara tarii, dar pot spune ca si Romania este un loc superb, plin de peisaje unice in lume, ce ne pun in valoare tara atat printre noi cat si peste hotare. Am vazut o multime de documentare ce e arata cat este de frumoasa tara noastra, dar chiar si asa imi doresc enorm sa am parte de o vacanta in fara tarii, pentru ca stiu ca si alte tari au locuri minunte de vizitat, unde poti creea amintiri de neuitat.

Daca si tu iti doresti un sejur de neuitat alege sa apelezi la serviciile celor de la Travel Idea, locul unde fiecare loc unic din lume este pun in valoare, si care te va ajuta sa iti indeplinesti dorintele in materie de vacante. Si eu merit o vacanta, dupa aproape zece ani in campul muncii, imi doresc o vacanta intr-un loc special, stiu sigur ca voi gasi sejurul apeland la serviciile Travel Idea.

Tu unde visezi sa mergi in vacanta anul acesta?

2 comentarii la „Si eu merit o vacanta, nu?

  1. Eu mai visez cu ochii deschisi la astfel de destinatii ;stiu ca nu am cum sa ajung vreodata acolo .Sunt superbe si plaje foarte curate ;ai ce vedea si ce admira .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *