Am decis sa fac o schimbare

Fug de clinici de cand ma stiu, niciodata nu mi-au placut si mereu am evitat pe cat de mult am putut sa le trec pragul. Insa, iti spun sincer – acum, la aproape 30 de ani, am inteles ca am fugit degeaba. Spun asta pentru ca recent am avut nevoie de sfatul specializat al unor medici nutritionisti si astfel am descoperit ca sunt anumite clinici de nutritie ce isi merita renumele si despre care se pot spune doar cuvinte de lauda.

Incep sa iti spun ca in urma sarcinii am ramas cu cateva kilograme (mai multe de cateva in plus), care efectiv nu voiau sa dispara. Am facut greseala de a ma inspira de pe internet si am tinut o multime de diete fara cap. La un moment dat, am crezut ca Dumnezeu mi-a luat mintile, ca alta explicatie nu am pentru faptul ca am ales sa tin diete dupa diete, fara sfatul medicului, nestiind exact daca acestea sunt potrivite sau nu pentru organismal meu.

In urma acestor diete am ajuns sa mai adaug cateva kilograme in plus la cele pe care le aveam deja. Pe moment slabeam, totul era roz, iar dupa finalizarea dietei incepeam sa pun din nou kilogramele scazute sau poate chiar si mai multe.

Nu credeam ca mai gasesc o rezolvare si stiam deja ca sanatatea mea este pusa in pericol din acest motiv. Una din principalele probleme cu care se confrunta populatia este obezitatea si intr-un fel sau altul, simteam ca ma indrept intr-acolo cu pasi repezi.

In mintea mea se forma ideea ca mancatul sanatos este egal cu mancarea scumpa. Pentru a vedea daca este asa am inceput sa caut o clinca estetica Bucuresti, asa am ajuns pe maine unor persoane capabile care m-au ajutat.

 

Totusi, pentru ca nu are sens sa o lungim mult si bine, in urma unei recomandari, am ajuns sa apelez la  caut serviciile unei clinici de estetica si nutritie din capital. Aici, medicii nutritionisti m-au facut sa inteleg in urma unor analize amanuntite ce alimente sunt potrivite tipului meu de metabolism si mai concret, ce alimente ar trebui sa consum astfel incat sa pierd kilogramele in plus.

Desigur, nu ma asteptam sa topesc kilogramele de pe o zi pe alta. Urmand sfatul nutritionistilor si respectand intocmai planul de alimentary creat impreuna cu acestia, rezultatele nu au intarziat sa apara. Bineinteles, acestea au fost posibile si datorita imbinatiei perfecte a planului nutritional cu sportul.

Incerc sa nu deviez de la sfaturile medicilor si sa ma duc constant la sala.

Daca si tu te confrunti cu astfel de probleme, iti spun din suflet sa apelezi la specialisti, de la clinica de nutritie din Bucuresti astfel poti ajunge sa ai mai multe kilograme in plus, sau mai multe probleme de sanatate decat ti-ai dori.

Chiar daca pana acum am fugit de clinici sau de spitale, de cand am reusit sa gasesc solutie pentru problema mea, recomand cu caldura si sfatuiesc pe toata lumea sa faca vizite regulate la medici, si atunci cand se confrunta cu o problema sa nu incerce sa o rezolve cu ajutorul internetului, sa apeleze la persoane specializate, acele persoane vor stii exact ce trebuie facut in cazul de fata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *