Apa acalina si beneficiile ei

Hidratarea este esentiala pentru noi, nu degeaba apar la televizior acele spoturi publicitare in care suntem indemnati sa consumam 2l de lichide pe zi. Ei bine eu una respect aceasta regula, pentru ca cei drept consum mai bine de doi litri de apa, pentru ca cei drept simt nevoia de a bea apa.

Este important sa consumam lichide, pentru o buna functionare a organismului nostru, dar si din punct de vedere estetic.  Pentru ca se stie deja ca o piele hidratata este mai ok decat una uscata.

Desi mult timp nu aveam preferinte cand vine vorba de apa, acum dupa ce am consumat apa alcalina, am ajuns la concluzia ca aceasta este ce-a mai ok apa bauta vreodata. Am descoperit acest tip pe apa recent, pe cand navigam pe internet si am dat accidental de h2omag.ro

Ce este apa alcalina?

Este o apa oligominerala natural alcalina, avand PH-ul cu valoare 8.8. Alcalinitatea este data de tulpina bicarbonatului de sodiu (NaHCO) care se gaseste natural in aceasta apa. Stii ca s-a creat o aplicatie pentru smartphone-uri care spune cat de ok este apa consumata, ei bine pe h2omag.ro am gasit cati  nitriti si nitrati se gasesc in aceasta apa alcalina, aceasta fiind raportat la limita maima de admisibilitatea pentru consumatori. Valoare de nitriti din apa alcalina este sub 0.001mg/l si cea de nitrati este sub 0.6mg/l in conditiile in care limitat maxima admisibila pentru consumatori este de 0.5mg/l pentru nitriti si 50mg/l pentru nitrati.

Care sunt beneficiile apei alcaline?

In primul rand trebuie mentionat ca echilibreaza organismul, regenereaza celulele, favorizeza procesele respiratorii si circulatorii, detoxifica organismul, ajutandu-l sa elimine toxinele si substantele reziduale, de asemenea contribuie la reducerea tensiunii arteriale, a colesterolului si a trigliceridelor, regleaza apetitul si ne poate scapa de sindromul “retentie de apa”

Acestea fiind beneficiile, consider ca ar trebui sa consumam mai des acest tip de apa in locul celei clasice, fiind foarte benefica pentru noi.

Pentru ca stiu sigur ca te intrebi de unde o poti achizitionata si cat costa? Ei bine raspunsul este simplu, intri pe h2omag.ro la sectiunea “comanda acasa” acolo vei gasi pretul pentru un bax dar si pentru  bucata. De asemenea la rubrica “magazine” vei gasi lista cu magazine de unde poti achizitiona aceste sticle.

Indiferent de tipul de apa pe care alegi sa il consumi, consider ca este foarte important sa ne hidratam. Chiar daca unele bauturi sunt mai bune, cred cu tarie ca apa este cea mai ok dintre toate. Acesta fiind lipsita de adaousi ce ne pot cauza, atat santatii cat si siluetei. Apa alcalina este tipul de apa ce poate fi consumat oricand, astfel vei beneficia de avantajele ei.

Pentru ca stiu sigur ca deja cunosti ce este mai bine pentru organismul tau, te invit sa vizitezi site-ul h2omag.ro pentru a citi si mai multe informatii despre apa alcalina, dar si ce preturi au la apa si magazinele unde poti gasi sa o cumperi.

Ma bucur ca au si in capitala cateva magazine, astfel nu voi fi nevoita sa astept coletul, ma pot duce sa singura cumpar apa.

 

 

3 comentarii la „Apa acalina si beneficiile ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *