Case de pariuri online care oferă aplicații mobile

A paria de oriunde te-ai afla, în orice moment al zilei, reprezintă o tendință în ton cu noul nostru stil de viață, caracterizat de un dinamism uneori exagerat. Casele de pariuri online s-au adaptat la cerințele pieței și au lansat aplicații care mai de care mai sofisticate pentru dispozitivele mobile.

Aplicațiile, o investiție în prezent

Nici nu se putea altfel, în ipoteza că fiecare operator își dorește să fie printre cei mai buni. Cei care joacă la pariuri sportive pe Internet sunt, în general, tineri. Tinerii sunt interesați de tot ce apare nou pe piață în materie de IT&C, deci și de telefoanele de ultimă generație.

Softurile specializate, precum aplicațiile mobile Unibet, nu mai sunt o investiție a bookmakerilor în viitor, ci una în prezent. Am făcut referire la acest operator pentru că a fost „atent” atât la dispozitivele mobile cu Android, cât și pe cele cu iOs, iar facilitățile sunt reprezentative pentru ce poate oferi o casă de pariuri online de top.

Cele mai importante facilități

Având cromatică și grafică asemănătoare cu cele ale site-ului, aplicația oferă toate pariurile și opțiunile de pariere disponibile pe desktop sau laptop, inclusiv posibilitatea de a efectua depuneri sau retrageri. Și mai oferă ceva. Ceva foarte important pentru cei care pariază live: o platformă de streaming video live cu peste 10.000 de evenimente sportive transmise anual.

De ce e bun un soft specializat

Chiar dacă poți intra și pe site din browserul dispozitivului mobil, este recomandat să instalezi o aplicație pentru pariurile din mers. Avantajele sunt evidente:

  • rămâi logat în cont permanent. Dacă vrei să plasezi un pariu, sunt suficiente doar câteva atingeri de ecran;
  • este mai stabilă și uneori se mișcă mai repede decât site-ul accesat din browser, pentru că folosește într-un mod optim resursele dispozitivului mobil;
  • în cazul caselor de pariuri online cu platformă de streaming video live, aplicația îți permite să vezi meciurile la rezoluție optimă pe telefon sau pe tabletă;

Ești la curent tot timpul cu evoluția pariului

  • unele aplicații au funcții performante de notificări, cum ar fi să primești mesaj pe ecranul telefonului dacă în meciul pe care ai pariat s-a marcat, se execută un corner, s-a arătat un cartonaș etc. Evident, vei fi anunțat când s-a închis pariul și cu ce rezultat. Sunt și „alarme” care te anunță atunci când operatorul oferă noi avantaje pariorilor;
  • ai posibilitatea să treci la favorite meciurile pe care vrei să le urmărești. În felul acesta, ele rămân în fruntea listei cu partide din oferta zilnică. Nu va trebui să parcurgi mereu un meniu stufos pentru a ajunge la ele;
  • până în prezent, există doar o aplicație care oferă posibilitatea de a plasa pariuri prin comandă vocală. Aceasta este lansată de Betano și este disponibilă doar pentru iPhone sau iPad.

Terenuri de joc

Sunt două spații virtuale de unde poți descărca aplicațiile, în funcție de sistemul de operare al dispozitivului tău mobil:

  • dacă ai un iPhone sau un iPad, descarci aplicația din AppStore. Trebuie doar să intri acolo și să scrii numele agenției
  • dacă ai Android, descarci aplicația de pe site-ul operatorului, pe care intri din browserul telefonului/tabletei.

Dacă ești pe Windows… ghinion!

În momentul în care scriu aceste rânduri, nu prea există aplicații de pariuri mobile pentru telefoane care funcționează cu sisteme de operare mai puțin populare, precum Blackberry sau cele cu Windows. E greu de crezut că se va investi în așa ceva, dacă aceste telefoane nu vor înregistra o creștere a vânzărilor. Totuși, cei care dețin astfel de telefoane pot accesa site-urile operatorilor de pariuri online direct din navigatorul telefonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *