Ce tip de costum de baie se poarta in 2017?

Suntem deja in februarie, nu imi vine sa cred, timpul trece cat ai clipi. Daca inchizi putin ochii poti pierde o multime de lucruri importante si drept sa iti spun timpul parca nu mai are rabdare cu noi. Recunosc ca pe tot acest sezon mintea mi-a zburat la plaja, vara, sezonul cald si la tendintele costumelor de baie din acest an.

Incep prin ati spune ca daca adori ciucurasii si micile artificii aplicate pe costumele de baie, vei fi in trend anul acesta si tocmai din acest motiv mai jos iti las o minunati de costum ce se incadreza perfect in aceste tipare.

Un alt tipar ales de cei experti in moda sunt cele cu imprimeuri de animale, din cate stiu eu acest imprimeu a fost mai mult timp in trend, parca s-a purtat si anul trecut. Dar pentru ca nu-mi doresc sa supar pe mine cu lipsa mea de cunostinte in materie de moda. Tendintele nu se opresc aici si daca anul trecut ai achizitionat un costum de baie cu talie inalta, ei bine nu te grabi sa scapi de el, pentru ca si anul acesta vei fi in trend, pentru ca da, specialisti au decis ca acestea sunt inca la moda si daca nu ai unul inca, da o fuga pe plaja.biz sigur vei gasi unul care sa iti placa.

Dar cei drept pe mine m-a fascinat un costum de baie cu slip brazilian, mi se pare tare interesanta acest tip de slip si drept sa iti spun modele gasite pe site nu au cum sa iti placa. Inainte sa iti arat ce imi place mie te invit pe site sa vezi ce modele uimitoare am gasit la aceasta sectiune.

Fara bretele ce strica bronzul perfect, acest tip de costum de baie, este minunat si iti va scoate in evidenta silueta. Indiferent ca alegi un costum de baie in culorile preferate, intreg sau acest tip, trebuie mereu sa faci alegerile in functie de silueta ta, dar si de dorintele tale, cum ti-ai dori sa arate costumul de baie si daca vrei sa ti cont de buget, ei bine pe plaja.biz am gasit super promotii si produse uimitoare.

 

2 comentarii la „Ce tip de costum de baie se poarta in 2017?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *