Ce tip de ie este la moda in 2017?

Frigul de afara ii face pe multi dintre noi sa se gandeasca la anotimpul cald si la cum isi vor petrece concediul la soare. De asemenea tendintele modei din anotimpul cald reprezinta o alta preocupare a unora dintre noi chiar daca anotimpul rece inca nu sa incheiat. Pentru ca o mare parte dintre persoanele care se gandesc la tendintele modei din anotimpul cald sunt de sex feminin iata tipurile de ie romaneasca care se anunta a fi la moda in anotimpul cald din acest an.

Femeile care din diverse motive in perioada de iarna au acumulat cateva kilograme in plus nu trebuie sa intre in panica odata cu venirea anotimpului cald deoarece unele articole vestimentare care vor fi la moda in acea perioada le va ajuta sa para mai slabe. Ia colorata este unul dintre articolele vestimentare ce au acest efect. De asemenea acest tip de ie te va ajuta cu siguranta sa iesi din anonimat, asta in cazul in care iti doresti acest lucru. Pentru a purta acest tip de ie conform tendintelor modei si nu doar pentru iluzia optica pe care o ofera trebuie sa o porti alaturi de o pereche de blugi inchisi la culoare, pantaloni albi ori alaturi de fuste.

Rochia tip ie romaneasca reprezinta un alt tip de ie ce va fi la moda in anotimpul cald din acest an. Lejeritatea este avantajul numarul 1 oferit de catre acest articol vestimentar. De asemenea feminitatea indusa de catre rochia tip ie romaneasca precum si motivele traditionale fac din aceasta piesa vestimentara atractia anotimpului cald. Pentru un plus de efect aceasta trebuie purtata alaturi de incaltaminte cu talpa joasa.

Nu in ultimul rand ia traditionala romaneasca ramane la moda indiferent de tendintele modei. Acest lucru se datoreaza in principal importantei pe care aceasta o are pentru cultura romaneasca dar si datorita versatilitatii acestui articol vestimentar. Datorita acestei versatilitati ia romaneasca achizitionata de pe carnaval24.ro poate fi purtata atat in tinute lejere cat si in tinute elegante.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *