De ce sunt utile uscatoarele de rufe?

Atunci cand am primit vestea ca voi avea o fetita toate superstitiile au ajuns la urechile mele, cel putin ce era legat de copii. Printre acestea se numara si aceea cu hainele copilului, ca nu se usuca afara si ca nu se lasa peste noapte pana cand acesta nu este botezat.

Trebuie sa recunosc ca pana sa apara Maya in viata mea nu am auzit aceste babisme, pentru ca cei drept nu cred ca s-ar putea intampla ceva unui copil daca lasi hainele peste noapte afara, dar casa ii nu ii dau mamei mele motive de discutii am ales sa respect aceasta supersitie, si astfel am ajuns sa caut uscator rufe extensibil.

Chiar nu ma astept sa gasesc si sa fie asa de practic si usor de folosit. Mult timp m-a intrigat faptul ca majoritatea prietenilor mei au scapat de stresul uscarii hainelor in casa dupa ce si-au cumparat un uscator rufe balcon. Stiu ca este dificl sa iti usuci hainele pe timpul iernii in casa si ca din cauza aburului se pot strica peretii ( am trecut deja prin asta, acum mult timp )

Pentru ca aceasta este principala problema pe timpul iernii si pentru ca eu de exemplu nu am calorifere in casa pe care sa pot aseza hainele pentru a le usca mai rapid, un uscator rufe extensibil este mai mult decat util, iar daca baia are spatiu generos si nu doresti ca toate hainele tale sa fie imprastiate prin casa, in vazul tuturor, pot apela cu incredere la un uscator rufe baie, toate cele trei fiind perfecte si utile in astfel de cazuri.

Desi nu prea cred in supersitii, trebuie sa recunosc ca mi-a fost de mare ajutor sa am un uscator de rufe extesibil pentru ca se stie deja ca un copil cand este mic se murdareste foarte repede si volumul de rufe creste considerabil. Pe langa asta este foarte practic si poate fi amplasat acolo unde ai nevoie.
Cand am vazut ce preturi sunt pe homex.ro nu am putut sa nu comand si eu un uscator de rufe pentru baie, fiind mult mai usor pentru mine sa asez anumite haine.

Chiar daca am trecut de ceva timp de perioada in care fetita mea era neboteaza si nu aveam voie sa usuc hainutele ei afara, nu renunt la uscatoarele de rufe pentru ca sunt practice si usor de folosit.

Tu ai folosit un uscator de rufe? Ti se pare practic?

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *