Favoritele lunii ianuarie 2017

Desi suntem deja la jumatatea lunii februarie, abia acum am reusit sa fac pozele produselor favorite in luna ianuarie. Asa cum iti spuneam imi doresc sa termin produsele deja inceput si cat mai curand iti voi arata o poza cu produsele incepute si cat de mare este provocarea pentru mine.

Incep cu gelul de dus crema de la Balea – desi ii voi aloca un articol diferit – un review – trebuie sa spun ca miroase wow, dar cel mai interesant mi se pare efectul asupra pielii, nu vreau sa dezvalui mai mult pentru ca revin cu un review cat mai curand.

Gama de la Yves Roche are deja un review pe blog si cei drept este prima data cand nimeresc un set ce chiar are efect asupra parului meu, lasandu-l moale si usor de pieptanat.

Gelul de dus de la Dove editie limitata – nu l-am revazut in magazine, dar mi-a placut la nebunie, inca mai are gel de dus in el dar cred ca se va regasi printre produsele finalizate din luna februarie.

Parfumul – Luck – Avon – il ador, persita timp destul de mult, desi are gramaj mic este perfect de luat in geanta si cei drept mereu il am in ruscsac cand plec la munca.

Ultimul produs este o lotiune de corp de la Avon – miroase a iarna, sau a mirodeniile specifice iernii, are un sclipici fin si intra destul de repede in piele, cat mai curand sper sa ii dau locul in lista de review-uri de pe blog.

Scurt si la obiect, produsele prezentate mai sus mi-au facut luna ianuarie mai placuta, m-au facut sa trecut mai usor se gerul de afara, si m-au ajutat sa incep o noua zi cu zambetul pe bune.

Tu ce produse ai folosit in luna ianuarie?

2 comentarii la „Favoritele lunii ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *