Greu de impresionat

Acum ceva timp am avut o discutie tare interesanta cu sotul meu, dar inainte sa iti spun despre ce este vorba, incep prin ati spune ca sunt genul de persoana caruia ii place sa faca suprize, si de cand suntem impreuna mereu am incercat sa il suprind cu cate ceva.

Ei bine, in urma discutiei am ajuns la concluzie ca este greu de suprins si ca de cele mai multe ori suprinza nu prea a reusit.Totul s-a schimbat intr-o zi cand i-am trimis un sms si i-am spus ca ne intalnim pe  Strada Căderea Bastiliei 72, București. Nu i-am dat alte indicatii sau alte detalii. Nu stiam ce urmeaza sa se intample si cand am ajuns deja fierbea de nerabdarea sa stie ce urmeaza.

Am intrat in cladirea de la adresa mai sus mentionata si aici efectiv a ramas blocat, dupa ce am vorbit cu fata de la receptie l-am lasat pe mana unei domnisoare care urma sa ii faca un masaj erotic. Rezultatul a fost uimitor si inainte de a-mi spune ca sunt nebuna, vreau sa te anunt ca am incredere in sotul meu si el s-a bucurat din plin de cadoul meu si pentru prima data a ramas suprins.

Iti spun sincer ca nu se astepta sa ii fac o astfel de supriza si drept sa iti spun acest lucru ne-a apropiat si mai mult. Consider ca astfel de suprize sunt benefice pentru viata de cuplu, fie alegi sa ii faci tu insuti un masaj erotic, fie apelezi la astfel de servicii.

Pentru ca am fost multumita de serviciile oferte de Mon Amour, trebuie sa iti spun ca este un salon cu istorie pe piata, ca a fost infiinatat in anul 2008, si de atunci sunt intr-o continua schimbare, facand tot se poate pentru a fi in pas cu noutatile, putand astfel sa ofere cele mai bune conditii clientiilor lor, atingand astfel cele mai inalte cote de eleganta.

In acest domeniu eleganta si luxul sunt cele mai importante, fiind ceea ce te poate face sa revii intr-un salon, dar cei drept un barbat se uita la fetele ce urmeaza sa ii oferta masajul erotic, mai putin vor observa decorul, fiind clar ca ceea ce ii intereseaza pe ei este total diferit cu ceea ce ne intereseaza pe noi, femeile, din acest punct de vedere.

Recunosc ca inainte nu vedea cu ochii foarte bun aceste tipuri de saloane, dar dupa ce am inteles ce se intampla de fapt in spatele usilor inchise, am ajuns la concluzia ca de cele mai multe ori judecam fara sa stim exact adevarul.

Asadar, daca doresti sa ai parte de o experienta de neuitat, sau doresti sa iti suprinzi partenerul cu un cadou inedit de Dragobete sau cu orice alta ocazie apeleaza la serviice lor, pentru ca va fi cu siguranta suprins si se va bucura de aceasta supriza si cu te aprecia mai mult.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *