Haul DM #2

Am devenit dependenta de magazinul DM, este unul deschid de ceva vreme in Cora Alexandriei si prin urmare mereu imi fac timp sa vizitez rafturile si sa imi mai cumpar cate ceva.

Recent am fost si pentru ca fondul de ten preferat se afla deja la cosul de gunoi pentru ca a facut parte din articolul empties #1 – cel din luna ianuarie am decis sa imi cumpar altul, dar pentru ca numarul 3 din ceea ce mi-am propus pe 2017 este acesta ( Imi propun sa termin produsele deja inceput si abia apoi sa incep altele noi – este o provocare pentru mine si sper sa reusesc. ) am hotarat sa termin mai intai BB Cream de la Avon pe care l-am inceput acum ceva timp. 

Dupa cum vezi, am 6 oje noi, culori minunate si fiecare dintre ele speciale ce pot scoate in evidenta o manichiura. Incep cu numarul 1. este un lac cu scllipici, la fel si numarul 2 – merge aplicat cu un buretel daca doresti sa o folosesti pe pot de oja, urmand sa fie un model interesant – voi pune in aplicare ideea si revin cu nail of today.

Numarul 3 si 6 – primele oje marca Kallos – 3 este foarte ciudata – se vede ca un lac nu are puterea de acoperire ca a unei oje normale, pe cand numarul 6 – este mata, se vede wow pe unghii – si pentru ca oricum imi doresc sa postez o manichiura pe saptamana, o voi folosi cat mai curand si voi face poze.

Numarul 5 – cerul plin de stele – asa se vede pe unghii, arata minunat si abia astept sa o folosesc. Ultima foarte speciala – numarul 4 este prima oja texturata gasita de mine in comert, desi am gama aproape completa de la Avon, mereu caut si alte nuante in magazine.

Ultimul produs este – fondul de ten – Miss Sporty care va beneficia de un review complet imediat ce voi incepe sa il folosesc.

Acestea fiind spuse, Dm dauneaza grav buzunarului si pentru mine este un mic colt de rai.

 

 

3 comentarii la „Haul DM #2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *