Iar cu masina in service

Ori de cate ori ajung aceasta situatie ma bomban singura pentru ca cei drept ma gasesc vinovata pentru asta. Sa iti explic de ce: pai niciodata nu aleg serviciul auto corect si tocmai din acest motiv masina mea nu primeste atentia de care are nevoie.

De fiecare data aceeasi problema si drept sa iti spun, problema mea nu este faptul ca trebuie sa merg cu mijloacele de transport in comun, ci faptul ca trebuie sa trezesc pitica mai devreme pentru a ajunge in timp util la gradiniti si respectiv la munca.  Nu sunt dependenta de masina persoana, dar urasc cand trebuie sa imi dau tot programul peste cap pentru a ajunge la gradinita, serviciu sau oriunde altundeva.

Asa ca de data aceasta m-am decis sa caut un alt service auto, astfel am dat de  f5auto.ro, aici am aflat ce pentru unele probleme ale masinii mele sunt eu de vina, pentru ca de multe ori am evitat sa fac revizia periodica a masinii si astfel ajungeam sa fiu nevoita sa bag masina in service lunar.

 

F5auto.ro este genul de service ce iti ofera raspunsuri le intrebarile nerostite, de asemenea ei fac tot ce le sta in putinta sa puna pe “picioare” masina pusa pe butuci.  Atunci cand masina mea s-a stricat am inceput sa caut service auto in Bucuresti, unul din rezultatea a fost service auto sector 3 Bucuresti, am intrebat daca prieteni mei ce locuiesc in sectorul 3 al capitalei au auzit de ei si mare mi-a fost uimirea cand am auzit doar cuvinte de lauda despre ei.

Mi-am lasat masina pe mana lor si in cateva zile aceasta era ca noua si trebuie sa iti spun ca nota de plata nu a fost foarte piperata, m-a mirat asta si i-am intrebat daca tot ce este pe factura este intreaga suma, pentru ca ma asteptam la mult mai mult. Ei mi-au spus ca da, si ca de acum inainte sa am grija sa fac revizia lunara masinii, astfel voi scapa si mai ieftin de atat.

Recunosc ca f5auto.ro a devenit prietenul meu si al masinii mele, acum stiu la ce service suto trebuie sa apelez cand am nevoie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *