Incaltaminte de calitate pentru un sot mofturos

De vreo cativa ani incoace, cam 8 la numar, am aflat ce inseamna barbat mofturos. Daca pentru mine atunci cand vorbim de incaltaminte, ma limitez la a fi comozi si usor de asortat, ei bine daca il intrebi pe sotul meu totul se schimba.

La el incaltamintea barbateasca se imparte in n categorii, unele sport, elegante, ghete, papuci, ieftine, scumpe, de firma sau nu si lista poate continua pentru ca drept sa iti spun este destul de lunga. Prima si ultima data cand am fost cu el la cumparaturi am vizitat o multime de magazine pentru o simpla pereche de pantofi. Totul s-a schimbat de ceva vreme cand a descoperit magazinul kalapod.ro.

Rar ma asculta cand ii povesteam de posibilitatea de a cumpara incaltaminte barbateasca de pe internet, dar de cand a descoperit acest magazin, zilnic este pe site sa vada ce produse noi au aparut.

Recunosc ca imi place faptul ca este preocupat de aspectul lui, dar sincer iti zic a ajuns la performanta de a ma intrece cand vine vorba de pantofi si inca nu se opreste din cumparat, desi la ce modele minunate am gasit acolo, nici nu mira.

A inceput deja sa viseze la primavara si astfel sa se uite dupa incaltaminte de sezon, fiind genul de persoana ca adora sa isi schimbe destul de des incaltamintea, pe site a gasit o gama variata si la preturi foarte accesibile.

Am ramas placut surprinsa sa vad cat de multe modele de incaltaminte barbateasca poti gasi pe site, dar mai mult ma uimeste faptul ca sotul meu a renuntat la cautarea fizica si se limiteaza la cea online, ajungand sa isi aleaga o multime de modele dar si sa nimereasca marimea corecta inca de prima data.

Ma bucur sa vad ca este atat de devotat unui site, dar mai mult ma bucur pentru mine ca am scapat de umblat prin magazine pentru a-si gasi incaltamintea perfecta. Cei drept aici am gasit o multime modele frumoase si usor de asortat, dar cel mai bine vizitezi chiar tu rubrica de incaltaminte barbati si astfel vei putea sa scapi de nenumarate drumuri prin magazine, iti vei poti alege incaltamintea dorita din confortul casei tale si vei putea face altceva cu timpul ramas liber dupa plasarea comenzi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.