Iubirea pluteste in aer

Cine spune ca trebuie sa ne declaram iubirea doar in luna dragostei? Sincer cred ca nu avem nevoie de o zi  speciala pentru a fi alaturi de persoanele dragi. In prezent sunt casatorita doi ani, am o fetita minunata impreuna cu sotul meu, dar drept sa iti zic ne aflam in linia intai pe frontul iubirii de noua ani.

Noua ani minunati, in care am invatat cum sa iubesc, cum sa ascult persoana de langa mine, sa impartat si bune si rele cu persoana de langa mine. Nu ma asteptam ca la 20 de ani sa intalnesc iubirea si cei drept sa fie impartasita. Da stiu, ca la varsta aia totul este posibil, dar mai rar sa ajungi sa intelegi ca iubirea exista si ca dragostea la prima vedere se intampla si in realitate nu doar in filme.

Iubirea chiar exista, nu spun asta pentru ca da, inca sunt indragostita de sotul meu, ci pentru ca vad asta in jurul meu, in primul meu la parintii mei, desi au discutii mereu ajung la un numitor comun, la bunicii din parc, care impart aceeasi banca si care au acel suras melaconlic pe buze. Nu are sens sa detaliez, pentru ca oriunde te uiti vezi iubire, chiar si in ochii unui catel care isi priveste stapanul.

Desi multi spun ca iubirea si-a pierdut din putere si ca acum totul este comercial, eu nu cred asta, pentru ca mereu gasesc motive care contrazic acest lucru. Mereu vad lucruri si gesturi ce ajung cu brio in linia intai pe frontul iubirii, aceste gesturi ajung sa imi dovedeasca ca iubirea exista. Iubirea este diferita, pentru ca daca ma uit in ochii Mayei ( fetita mea), vad o astfle de iubire la fel cum sunt sigura ca si ea vede in ochii mei.

Fie ca vorbim de o iubire materna, de o iubire secreta pe colegul de banca sau pentru baiatul din vecini, iubirea exista pentru ca ea este aceea ce da sens vietii, ne facem sa simtiti fluturasi in stomac, cred ca deja stii la ce ma refer, si tot ea ne schimba perspectiva despre viata. Daca inainte sa intalnesti o persoana speciala totul parte gri, ei bine dupa ce incepe sa ai sentimente pentru cineva, viata capata nuante de roz, rosu si alte culori ce fac viata mult mai frumoasa.

Indiferent de varsta, iubirea isi face simtita prezenta, mai devreme sau mai tarziu si tocmai de aceea trebuie mereu sa fim deschisi sa iubim, sa primim dragostea in sufletele noastre si sa o aratam in fiecare zi. Nu sunt de acord ca iubirea trebuie arata doar de Valentine’s Day sau de Dragobete, pentru ca persoana iubita este alaturi de noi indiferent de ce zi indica caledarul, cel ce iubeste este si la bine si la rau alaturi de sufletul lui pereche.

Iubirea pluteste in aer indiferent de anotimp, de luna calendaristica sau orice alt criteriu care face o face comerciala, iubirea este acel motiv pentru care merita sa traiesti in viata si bineinteles o fac mai frumoasa.

4 comentarii la „Iubirea pluteste in aer

  1. Iubirea este pretutindeni, intradevar totul este iubire in jurul nostru, trebuie doar sa si realizam asta. Daca am face asta cu totii,.. ar fi minunat.

  2. Chiar daca cred ca iubirea trebuie aratata in fiecare zi, cred ca sarbatorile de genul asta aduc ceva special relatiei. Este o zi in care iti doresti sa pregatesti ceva special pentru persoana iubita si depui in effort pe care nu il faci in fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *