Jocuri educative

Copii sunt o sursa nemarginita de imaginatie, nu spun asta pentru ca pur si simplu asa se aude, ci stiu din experienta, fetita mea isi gaseste intotdeauna ceva de facut. Sincer am vazut cat de perspicace sunt copii din ziua de azi si tocmai din acest motiv am inceput sa caut jocuri educative pentru ea,

Mi se pare genial ca un copil poate sa potriveasca formele geometrice in asa fel incat acestea sa intre la locul lor. S-a bucurat enorm cand a primit un cub cu forme si daca la inceput i s-a parut dificil cu timpul a inceput sa le invete si fiecare reusita este o incantare, atat pentru ea cat si pentru mine ca parinte.

Fiecare parinte caut acel ceva care sa il atraga pe copil, jocuri logice ce ii ajuta sa se dezvolte.  Fiind parinte fac tot ce imi sta in putinta ca fetita mea sa deprinda numite obiceiuri, anumite abilitati si stiu ca exista o multime de idei de activitati ce ii pot ajuta sa se dezvolte.

Sunt multe jocuri educative ce pentru toate varstele, chiar si pentru cei mici si pe educlass.ro am gasit solutiile ideale pentru a tine piticii ocupati. Dupa ce am vazut cate schimbari se fac in comportamentul unui copil in functie de cat de mult interactionezi cu el, dar si cat de mult este afectat de televizor, pentru ca trebuie sa recunoastem sunt persoane ce prefera sa lasa copilul in fata televizorul pentru a face altceva.

Nu mi se pare ok, indiferent de situatie, pentru ca ceea ce se difuzeaza la televizor in zilele noastre, din punctul meu de vedere este extrem de violet si copii nu fac decat sa reproduca ceea Daca si tu doresti sa ai activitati cu copii tai, nu trebuie decat sa cauti jocuri educative, sau jocuri logice, pentru ca acestea ii vor ajuta sa creasca, dar mai ales ii vor face sa inteleaga anumite aspect, dar in acelasi timp vor creea amintiri, veti petrece clipe minunate si benefice pentru toti.

Fie ca alegi un joc de indemanare, sau orice alt tip de joc trebuie sa ai rabdare cu ei, sa ii inveti si pe viitor vei vedea progrese din partea lor si tu vei avea satisfactia ca piticii tau au inteles jocul si sunt capabili sa fac totul singuri.

3 comentarii la „Jocuri educative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *