Oferte de nerefuzat

Se intampla deseori sa visam la ceva si din cauza unor motive ce nu tin de noi, nu reusim sa obtinem acel lucru mult visat. Candva iti spuneam ca imi doresc sa am parte de o vacanta in adevaratul sens al cuvantului, o vacanta in afara tarii, intr-un loc exotic, minunat cald si de unde pot avea parte de experiente de neuitat.

Sincer nu am renuntat la acest vis, pentru ca stiu sigur ca nu degeaba se spune, ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat se indeplineste. In aceasta categorie ma incadrez si eu, imi doresc o vacanta de paste in Thailanda. De ce aceasta destinatie…ei bine locul este superb si chiar daca as duce lipsa traditiilor romanesti, stiu ca locul minunat si peisajele mirifice ma va ajuta sa uit de asta.

Am cautat in diverse agentii de turism oferte avantajoase, dar o singura agentie m-a facut sa raman si sa ma faca sa imi achizitionez un pachet pentru o vacanta de paste in Thailanda. Pe ikaturism.ro am gasit o multime de informatii utile pentru cei fara experienta ca mine, de asemenea am gasit si pachete pentru diverse destinatii la preturi avantajoase, accesibile pentru toate buzunarele.

Aceste pachete sunt foarte utile pentru noi, cei ce dorim sa beneficiam de oferte all inclusiv la preturi foarte bune. Am intrat pe ikaturism.ro si am vazut cateva oferta bune, ce includ si micul dejun. De asemenea am vazut ca sub ofertele disponibile gasim si o multime de informatii utile, cum ar fi: ce includ tarifele afisate, mai exact: bilete de avion pe toate rutele, cu plecare din  Bucuresti; taxe de aeroport; transfer aeroport-hotel-aeroport in Bangkok si Phuket; cazare 3 nopti in Bangkok la hotel situat central Silom City 3* in camera dubla, mic dejun inclus; cazare 7 nopti in Phuket , in camera dubla;

Consider ca aceste informatii sunt foarte importante pentru orice persoana, astfel va stii exact la ce trebuie sa se astepte, dar si ce anume nu intra in suma platita, adica: taxa de viza pentru Thailanda (se obtine pe aeroport, se achita local, cost 2000 BAHT/pers=~ 50 EUR/pers); excursiile optionale dar si asigurare medicala si storno ( optionale, se pot incheia la agentie).

Fie ca alegi Thailanda sau orice alta tara, asigurate ca citesti aceste informatii. Nu poti sa rezervi o astfel de vacanta fara sa stii toate informatiile necesare, dar si fara sa iti faci o asigurare medicala si storno. In cazul celor de la Ikaturism acestea sunt urmatoarele:  80 lei/ pers/ sejur 9-14 zile, 89 lei/ pers/ sejur 15-21 zile. Pentru familie ( sot, sotie, fiu, fiica, etc) se acorda reducere 10% din tarife.

Indiferent de alegerea facuta, fie ca alegi o vancata la noi in tara, un pachet avantajos pentru vacanta de paste in Thailanda sau orice alta destinatie, asigurate ca ai primit toate informatiile de care ai nevoie, pentru ca doar asa vei avea parte de o vacanta asa cum ai visat.

Acestea fiind spuse, fugi pe site si vezi la ce vacanta te incadrezi, ce oferta este mai avantajoasa pentru tine si care destinatie te face sa visezi. Eu am ales si plajele insorite din Thailanda m-au cucerit.

Un comentariu la „Oferte de nerefuzat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *