Petreceri tematice

Ma uit câteodată la fetita mea și ma mir cum de știe atât de multe lucruri, dacă anul trecut principala atracție era Prințesa Sofia sau Jake și Pirații din tara de nicăieri, acum totul se rezuma la Dora descoperă lumea sau Patrula Cățelușilor, astfel am ajuns la concluzia ca și gusturile lor se schimba la fel de repede ca ale noastre.

Imi aduc aminte ca pentru noi, generatia anilor ’80, desena animate insemna Tom&Jerry sau Popoei Marinarul, dar chiar si asa am avut poarte de o copilarie minunate, totusi ma bucur sa vad cat de mult au evoluat lucrurile, dar mai ales ca au aparut companii ce se ocupa cu evenimente pentru copii si ne pun la dispozitie ursitoare, animatori petreceri copii dar si alte astfel de lucruri care aduc fericire copilului tau.

Desi la botezul fetitei mele nu m-am gandit sa apelez la astfel de servicii, mai exact la ursitoare botez, nu mi-a trecut prin cap si chiar daca ar fi fost minunat sa am parte de prezicerile ursioarelor, acum momentul a trecut si sper ca pe viitor, daca voi mai face un copil, sa apelez la serviciile lor.

Am descoperit o multime de firme ce ofera astfel de servicii, dar cea mai avantajoasa oferta am gasit-o pe ursulla.ro, aici am gasit cinci pachete cu preturi ok, fiecare fiind diferint si oferind servicii cat mai complexe, plus ca pe site vei gasi o informatie ce este destul de importanta, aceea ca deplasarea este gratuita in Bucuresti si in jurul capitalei in limta a 10km.

Sincer consider ca aceste servicii sunt foarte utile atunci cand vrei sa ai parte de o petrecere de neuitat, dar si foarte ok atunci cand copilul tau adora anumite persoane de animatie. Maya de exemplu s-ar bucura maxim daca ar aparea la aniversarea ei, Elsa din Regatul de gheta sau Minnie Mouse, avand in prezent prin casa o multime de jucarii ce le reprezinta.

Este important sa incerca sa le facem pe plac copiilor nostrii, dar mai ales conteaza foarte mult sa fim atenti la ceea ce ei si doresc. Recunosc ca de cand Maya a aparut in viata mea, am ajuns sa fiu mult mai atenta la detalii si sa am grija sa tin cont de ceea ce ii place si ce nu, pentru ca stiu sigur ca doar asa va avea o copilarie minunata si isi va aminti cu drag de copilarie, la fel cu fac si eu ori de cate ori vad ceva ce ma duce cu pasi repezi pe valurile amintirilor.

Daca si tu iti doresti pentru copilul tau o copilarie fericita, apeleaza cu incredere la serviciile lor, astfel vei avea parte de o petrecere de neuitat si copilul tau va fi cu adevarat fericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *