Pizza la domiciliu, da va rog!

Trebuie sa iti fac o marturisire, ador pizza si pe langa acest aspect, am o chestie cu pizzeriile din capitala. Nu ma intelege gresit, nu am nimic cu ele, dar de cate ori trec pe langa una cu nume interesant, o dorinta se naste in suflet meu, aceea de manca acolo.

Acelasi lucru l-am patit si cu pizza Domino’s, am vazut-o acum ceva timp, cred ca au trecut vreo trei ani de atunci si inca din primul moment, imi minte mi s-a nazarit ideea de pizza Domino’s si ca vreau sa mananc si eu de acolo – da stiu sunt ciudata.

In fine, am aflat de programul lor pentru bloggeri si m-am inscris, sincer nu credeam ca ma vor alege, dar norocul a fost de partea mea si astfel am avut ocazia sa degust pizza lor si sa imi fac o parere despre ea.

Am ales 5 pizza diferite  pentru ca am avut o seara cu pizza in familie si trebuie sa iti spun ca sunt bune, mi-a placut blatul, fiind subtire si pufos. Nu era crocant, nu ars sau altfel, era asa cum ar trebui sa fie.

Fiecare pizza a ajuns calda la mine, sosurile fiind asezate separat, pot doar sa spun ca picant inseamna cu adevarat picant, asa ca daca nu esti tocmai fan mancarurilor picante…ei bine sa te feresti de el.

Pe langa pizza am ales si o specialiatea din pui, care era un pic picanta, dar destul de ok, l-am servit cu sosul de la pizza ( dar asta pentru ca eu mananc maioneza si ketchup, sau orice al tip de sos, cu aproape ori ce fel de mancare)

Am finalizat comanda doar dupa ce am pus si doua prajituri, soufle de ciocolata – care este un gen de lava cake si al carei ciocolata te face simti cu adevarat savoarea ei.

 Ai mai comanda de la Domino’s Pizza?

Da, un raspuns cat se poate de sincer, pentru ca au produse foarte ok si timpul de livrare este la fel de bun. Am fost sunata cand baiatul de la livrari a ajuns la poarta si totul a fost chiar ok. Mentionez aici ca datorita faptului ca locuiesc in Rahova am ales magazinul situat in zona Eroii Revolutiei, dar daca tu locuiesti in alta zona, nu trebuie decat sa te uiti unde se aflat celelalte magazine.

In concluzie imi place pizza de la Domino’s, fiind exact asa cum trebuie si tocmai din acest motiv voi alege pe viitor serviciile lor.

Un comentariu la „Pizza la domiciliu, da va rog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *